VIZUAL DE DANS – atelier de cercetare a mișcării prin linii, forme și culoare în 29 aprilie

VIZUAL DE DANS – atelier de cercetare a mișcării prin linii, forme și culoare în 29 aprilie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului vă invităm să vă înscrieți la Atelierul de cercetare a mișcării prin linii, forme și culoare VIZUAL DE DANS cu Oana Băluță în 29 aprilie, de la ora 11:00 în Sala de Muzică a Centrului Cultural Reduta Brașov, la parter.

,,Ocupăm spațiul personal cu interese senzoriale generatoare de linii și forme afective într-un feedback loop corporal-vizual. Acest eveniment este creat pentru a explora conexiunea dintre corp și expresivitate vizuală prin intermediul dansului și a mediilor grafice.

Ne-am propus să creăm un mediu în care participanții să dezvolte timp de trei ore o mai bună înțelegere a propriilor nevoi de a accesa noi forme de mișcare. Ne dorim ca acest atelier să nu fie doar o experiență de învățare, ci și un context de exprimare a propriilor forme, culori și ritmuri”, spune Oana Băluță.

VIZUAL DE DANS este un spațiu experiențial de explorare a mișcării libere, care se simte bine și care stârnește noi perspective afective.

Pentru a te înscrie la eveniment, completează formularul de înscriere disponibil aici:

𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐟𝐨𝐫𝐦𝐬.𝐠𝐥𝐞/𝐯𝐓𝐞𝐟𝐡𝐓𝟒𝟑𝐟𝐓𝐬𝟓𝐄𝐃𝐣𝐍𝟖

Intrare liberă în baza înscrierii.

Locuri limitate pentru 18 participanți – materiale incluse.

Vei primi email de confirmare  în data de 22 aprilie.

Oana Băluță – comunicator vizual pentru proiecte culturale și performer.

A început mișcarea intensivă încă de când practica sport de performanță, însă doar după conectarea cu Virginia Negru a realizat importanța prezentei în corp, chiar și în repaus. Din pasiune pentru practicile corporale, a călătorit în Suedia și în Asia pentru a practica Contact Improvisation , Axis Syllabus, Feldenkrais, Body – Mind Centering, Ecstatic Dance, Yoga și Vipassana alături de profesori și dansatori internaționali. După ce a revenit în România, a început să organizeze și să participe la evenimente în jurul dansului ecstatic, jam sessions & contact improvisation.

Din 2016 este co-fondatoare Bucharest Contact Festival și colaborator de imagine pentru Asociația pentru Teatru și Carte PETEC, colaborează ca artist vizual și performer cu AREAL, IndieBox, Devloping Art, Concentric Projects. Inițiatoare Femme monumentale. Femme Vegetale.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin email: oanabalutal@gmail.com

Eveniment deschis publicului larg organizat de Centrul Cultural Reduta Brașov prin Serviciul Programe Culturale cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului Contemporan.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.