24 de meșteri talentați vor participa la FESTIVALUL MĂRȚIȘORULUI ȘI AL PODOABELOR DIN ȚARA BÂRSEI în perioada 25-26 februarie

24 de meșteri talentați vor participa la FESTIVALUL MĂRȚIȘORULUI ȘI AL PODOABELOR DIN ȚARA BÂRSEI în perioada 25-26 februarie

Centrul Cultural Reduta prin Serviciul Cultură Tradițională în parteneriat cu Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană din Brașov organizează târgul ,,Festivalul Mărțișorului și al podoabelor din Țara Bârsei”.

Vă invităm la un festival al meșteșugurilor locale în cadrul căruia 24 de meșteri talentați își vor expune creațiile în Sala de Muzică a Centrului Cultural Reduta.

Ateliere meșteșugărești, demonstratii de lucru, prezentări de produse, mărțișoare cu drag lucrate de mâini dibace toate acestea vă așteaptă sâmbătă și duminică, 25 și 26 februarie între orele 11.00 și 20.00. INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Programul atelierelor și al demonstrațiilor de lucru îl vom anunța zilele următoare.

Veți putea admira și achiziționa următoarele categorii de produse: mărțișoare realizate prin pictură pe sticlă, pe lemn, sculptură, împletituri, modelaj, icoane, obiecte din lemn, costume populare, ii brodate manual, brâie țesute în război, pictură pe ceramică, săpunuri naturale, fabricarea hârtiei, zâne realizate din lână împâslită, cusături pe etamină, ceramică, broderie, țesături, pictură pe lemn, mozaic și multe alte frumuseți.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.