6 lecții de dans în 6 săptămâni în 8 aprilie

6 lecții de dans în 6 săptămâni în 8 aprilie

Șase lecții de dans în șase săptămâni de Richard Alfieri. Piesa este o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans. Un spectacol-bijuterie cu: Victoria Cocias și George Constantinescu.

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Eventim: 
Eventbook: 
mySTAGE:
Sinopsis:

 

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, își angajează un profesor de dans la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și povestea începe. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint și se ironizează reciproc, dar, de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, amândoi cu mult umor, temperament şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.Piesa este o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Un spectacol-bijuterie cu: Victoria Cocias și George Constantinescu
Scenografia: Romulus Boicu
Traducerea, regia și costumele: Lavinia Jemna Oltenau
Coregrafia: Mihai Petre

Spectacolul este realizat cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre.

***Invitat la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.