VERNISAJUL Expoziției de pictură OMAGIU BRAȘOVULUI – expune artistul plastic Stratulat Valentin Volin în 21 mai

VERNISAJUL Expoziției de pictură OMAGIU BRAȘOVULUI – expune artistul plastic Stratulat Valentin Volin în 21 mai

Vă invităm să vizitați Expoziția de pictură OMAGIU BRAȘOVULUI a artistului plastic Stratulat Valentin Volin în perioada 21 mai – 4 iunie la Centrul Cultural Reduta.

VERNISAJUL va avea loc în foaierul Centrului Cultural Reduta în data de 21 mai, la ora 14.00.

Vă invităm să vizitați Expoziția de pictură OMAGIU BRAȘOVULUI a artistului plastic Stratulat Valentin Volin, în perioada 21 mai – 4 iunie, la Centrul Cultural Reduta.

Stratulat Valentin Volin și-a descoperit talentul încă din şcoală, aşa că, după absolvirea Liceului de Artă și a Universității Dunărea de Jos Galați, Facultatea de Artă, secția pictură, a lucrat ca grafician la Muzeul de Ştiinţele Naturii, apoi ca profesor suplinitor de arte plastice în oraş şi în judeţul Galați.

Viaţa l-a trimis în Italia, unde a continuat să picteze. A fost remarcat de criticul Giorgio Palumbi, a expus la Roma, apoi a mai participat în expoziții la Bruxelles, Nisa şi Monte Carlo, locuri unde mai are încă tablouri în colecţii personale. La Galaţi, a fost prezent la Galeriile ,,N. Mantu” şi la filiala Bibliotecii ,,V.A. Urechia” din Ţiglina I, iar în ţară, la Bucureşti și la Focşani.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.