Spectacol ANULAT ! ACTRIȚA FĂRĂ TEATRU cu Dorina Roman în 23 aprilie

Spectacol ANULAT ! ACTRIȚA FĂRĂ TEATRU cu Dorina Roman în 23 aprilie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită la un spectacol de excepție: ,,ACTRIȚA FĂRĂ TEATRU” cu Dorina Roman în data de 23 aprilie, de la ora 18.00. Regia este semnată de Alina Hiristea.

Bilete online: https://www.bilet.ro/eveniment/actrita-fara-teatru-11046-34699

,,Dacă nu știați sau nu m-ați recunoscut, eu sunt actriță. Sau, mai bine zis, am fost actriță, ca să nu zic o intelectuală… Pentru că, de trei luni, nu mai sunt decât un om fără ocupație! Altfel spus șomer! Șomer cu diplomă!… Pe bune!… Până acum șase luni, locul meu de muncă a fost această scenă.  Nu, nu vă îngrijorați, nu plâng, nu mai găsesc o lacrimă în mine. Plus că eu nu plâng decât pe scenă… Nici nu mă plâng. Pur și simplu discut cu mine.” (Actrița fără teatru)

ACTRIȚA FĂRĂ TEATRU de Mircea M. Ionescu

cu Dorina Roman 

☆ Membru al Uniunii Scriitorilor din România.

☆ Membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive.

☆ Membru al Asociației Comentatorilor și Cronicarilor Sportvi Americani.

☆ Membru Foreign Press Association, New York.

☆ Membru în biroul Secției de Dramaturgie a Asociației Scriitorilor București.

☆ „Safe Driver Award”, distincție acordată, în 1995, de New York City Taxi & Limousine Commission, pentru cinci ani consecutivi de „taximetrist impecabil”.

☆ „Premiul Ion Băieșu” acordat de Societatea Umoristică Păcală, decembrie 2010.

Diploma de Excelență a Asociației Scriitorilor București acordată, în octombrie 2012, pentru susținerea Dramaturgiei românești la Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu.

Premiul Uniunii Scriitorilor, Filiala Dramaturgie, premiu intitulat „Dumitru Solomon”, pentru cartea de teatru „Animalul, acest om ciudat”, 9 decembrie 2013.

Marele Premiu al Concursului de Dramaturgie-monodramă, Gala Star, Bacău, 8 aprilie 2014, pentru piesa „Monolog în doi cu moartea la ușă”.

PREMIUL ACADEMIEI ROMÂNE PENTRU DRAMATURGIE, primit în 12 Decembrie 2019

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.