ATELIERELE CREATORILOR în Săptămâna verde la Centrul Cultural Reduta în 24 – 26 aprilie

ATELIERELE CREATORILOR în Săptămâna verde la Centrul Cultural Reduta în 24 – 26 aprilie

Centrul Cultural Reduta organizează ATELIERELE CREATORILOR, un proiect ce susține creativitatea tinerilor și încurajează formarea continuă a copiilor și nu numai în cadrul programului Săptămâna verde în perioada 24 – 26 aprilie 2024.

Pe parcursul a trei zile se vor desfășura câte trei activități educative în fiecare zi care se axează cu precădere pe ateliere de dans și de improvizație sub egida biosfera în mișcare, proiecții de filme cu tematică ecologică, ateliere de țesut educațional, jocuri ecologice cu tema planeta noastră, ateliere de confecționat marionete din materiale reciclabile, crearea unor compoziții plastice în tehnici specifice graficii prin care să fie conturat mesajul propus, reciclare pentru mediul înconjurător sau interacțiunea cu o instalație muzicală a cărei configurație de sunete și obiecte să celebreze Ziua Pământului.

Programul 𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑𝐄𝐋𝐎𝐑 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈𝐋𝐎𝐑 este următorul:

𝐌𝐈𝐄𝐑𝐂𝐔𝐑𝐈, 𝟐𝟒 𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋𝐈𝐄
ORA 10:00 – SALA DE MUZICĂ – Atelier de mișcare creativă susținut de Anamaria Guguian
ORA 10:00 – SALA DE CONSILIU – Jocuri ecologice, susținute de Ioana Loghin
ORA 12:00 – SALA DE SPECTACOLE – Proiecție de film animat cu tematică ecologică, Asociația Oricum, coordonator Sabina Baciu

𝐉𝐎𝐈, 𝟐𝟓 𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋𝐈𝐄
ORA 10:00, SALA DE MUZICĂ – Atelier de mișcare creativă susținut de Anamaria Guguian
ORA 10:00, SALA DE CONSILIU – Atelier de țesut educațional susținut de Simona Bunică
ORA 10:00, SALA ARCADIA – Atelier de grafică cu tematică ecologică susținut de Silviu Blidaru

𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, 𝟐𝟔 𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋𝐈𝐄
ORA 10:00 – SALA DE MUZICĂ – Atelier de confecționat marionete din materiale reciclabile susținut de Tünde Tomos
ORA 12:00 – SALA DE SPECTACOLE – Atelier educațional cinematografic susținut de Mara Oprișiu
ORELE 12:00-20:00 – SALA ARCADIA – TOTEM TERRA Experiențe multisenzoriale interactive alături de Tudor Petrican, Irene Raicelai, Sebas Mind

Centrul Cultural Reduta implementează acest proiect în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr.6 ,,Iacob Mureșianu” și cu participarea unor clase ale Liceului ,,Hans Mattis – Teusch”.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.