BALKANEXPRES cu trupa de teatru REDOUTE în 3 mai

BALKANEXPRES cu trupa de teatru REDOUTE în 3 mai

Trupa de teatru REDOUTE vă invită la spectacolul BALKANEXPRES în data de 3 mai, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta!

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta:

Preț bilet 10 lei
Balkanexpres este o adaptare după o piesă de teatru cunoscută din dramaturgia universală și regizată de actorul Marius Cisar, într-o viziune originală și modernă, cu tendințe balcanice.
Piesa este o tragicomedie, cu câteva scene de sine stătătoare, iar limbajul necenzurat al personajelor creează comicul situației.
Declamare pe scenă și modul de manifestare al personajelor formează subiecte incitante și răsturnări de situație, pe care le întâlnim în viața cotidiană sub diverse forme. Fiecare scenă ține să evidențieze o realitate cruntă și confuză în care societatea se regăsește.
Textul în profunzimea lui reflectă psihoze și intrigi, bine conturate, dar care, până la urmă sunt îndulcite cu un limbaj colorat și cu sentimente sincere.
Distribuție:
Lucian Lepșa, Eugen Frîncu, Costel Anghel, Roxana Marin Popescu, Attila Kallay, Răzvan Munteanu, Nae Stefan, Aura Fodorean, Alecsandru Vereș, Oana Tabacu, Lavinia Segărceanu.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.