ANULAT ! BALKANEXPRES cu Trupa de teatru Redoute în 6 octombrie

ANULAT ! BALKANEXPRES cu Trupa de teatru Redoute în 6 octombrie

Trupa de teatru Redoute vă invită în 6 octombrie, de la ora 19.00 la piesa BALKANEXPRES.

BALKANEXPRES este o adaptare după o piesă de teatru cunoscută din dramaturgia universală și regizată de Marius Cisar, într-o viziune originală și modernă, cu tendințe balcanice.

Piesa este o tragicomedie, cu câteva scene de sine stătătoare, iar limbajul necenzurat al personajelor creează comicul situației.

Declamare pe scenă și modul de manifestare al personajelor formează subiecte incitante și răsturnări de situație, pe care le întâlnim în viața cotidiană sub diverse forme. Fiecare scenă ține să evidențieze o realitate cruntă,  și confuză în care societatea se regăsește.

Textul în profunzimea lui reflecta psihoze și intrigi, bine conturate, dar care, până la urmă sunt îndulcite cu un limbaj colorat, și sentimente sincere.

În distribuție: Lucian Lepșa, Eugen Frîncu, Costel Anghel, Roxana Marin Popescu, Attila Kallay, Răzvan Munteanu, Nae Stefan, Aura Fodorean, Alecsandru Vereș, Oana Tabacu.

Preț bilet: 25 lei

Biletele se găsesc online pe eventbook.ro sau la casieria Centrului Cultural Reduta.

https://eventbook.ro/theater/bilete-balkanexpres-spectacol-de-teatru-cu-trupa-redoute

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.