BALKANEXPRES – spectacol IN MEMORIAM actorul Marius Cristian Cisar în 2 iulie

BALKANEXPRES – spectacol IN MEMORIAM actorul Marius Cristian Cisar în 2 iulie

In Memoriam Marius Cristian Cisar

Trupa de teatru REDOUTE prezintă în premieră, spectacolul de teatru BALKANEXPRES în 2 iulie, de la ora 19.30 la Centrul Cultural Reduta.

Spectacolul este organizat In Memoriam Marius Cristian Cisar, actor și manager al Centrului Cultural Reduta.

BALKANEXPRES este o adaptare după o piesa de teatru cunoscută din dramaturgia universală și regizată de actorul Marius Cristian Cisar, într-o viziune originală și modernă, cu tendințe balcanice.
Piesa este o tragicomedie, cu câteva scene de sine stătătoare, iar limbajul necenzurat al personajelor creează comicul situației.

,,Marius Cristian Cisar a preluat conducerea Centrului Cultural Reduta cu multă încredere în dezvoltarea continuă a comunității culturale brașovene, iar noi, din cadrul trupei de teatru Redoute am simțit din plin ajutorul și sprijinul acestuia, un avocat proactiv al artei dramatice. Marius Cristian Cisar a dedicat mereu resurse importante Trupei de teatru Reduta, referindu-mă la Festivalul de teatru Amactor, regizorii profesioniști pe care i-a convins să vină la Brașov, decorurile profesioniste create sub bagheta sa, dar cel mai important aport l-a avut în cadrul repetițiilor, unde a creionat personaje demne de Centrul Cultural Reduta și de Trupa de teatru Redoute. Ultima lui creație, se numește BALKANDEXPRES, un spectacol creat și regizat în întregime pentru acaeastă trupă de teatru, dar pe care nu l-a văzut niciodată în scenă, deși a fost finalizat și jucat în cadrul Festivalului de teatru de la Roman. Spectacolul Balkanexpres nu a văzut lumina reflectoarelor din Centrul Cultural Reduta. Din păcate, regizorul Marius Cristian Cisar nu va participa la premiera spectacolului său, dar spiritul lui va fi prezent prin toți ochii ce îi vor căuta amprenta în scenă !”, declară Costel Anghel, coordonatorul Trupei de teatru Redoute.

Intrarea la spectacol este liberă în limita locurilor disponibile.

Detalii despre Trupa Redoute găsiți aici: https://centrulculturalreduta.ro/formatii-artistice/trupa-de-teatru-redoute/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.