BIENALA ALBASTRĂ – Bienala de Arte Vizuale Brașov 2021, ESSENTIA la CENTRUL CULTURAL REDUTA în perioada 17 octombrie – 21 noiembrie

BIENALA ALBASTRĂ – Bienala de Arte Vizuale Brașov 2021, ESSENTIA la CENTRUL CULTURAL REDUTA în perioada 17 octombrie – 21 noiembrie

„Asociația Culturală Artessentia” din Brașov va prezenta la CENTRUL CULTURAL REDUTA, în perioada 17 octombrie – 21 noiembrie 2021, în cadrul BIENALEI ALBASTRE – Bienala de Arte Vizuale Brașov – un artist deosebit, GABRIEL KELEMEN, absolvent al Facultății de Arte Plastice, secţia Sculptură, Universitatea de Vest Timişoara și al Şcolii doctorale ale aceleiași Universități.
Joi, 21 octombrie 2021, de la ora 16.00 va avea loc vernisajul Expoziției ,,KLMN CODEX Armonia Hermetică a Cosmosului” , Printuri digitale și Grafică.
În program sunt pregătite și:
– Conferința cu titlul Armonia Hermetică a Cosmosului
– Lansarea de carte – Album Ilustrații – ultima apariție editoriala 2020, conținând 500 desene cu același nume: Armonia Hermetică a Cosmosului.
Pe parcursul expoziției vor rula materiale video cu titlul : ”SONIC FLUX”.
Intrarea este liberă.
Acest eveniment este organizat la Centrul Cultural Reduta de către „Asociația Culturală Artessentia” din Brașov.
………………………………….
BIENALA ALBASTRĂ este organizată de Asociația Culturală Artessentia și este rodul colaborării cu alte organizații și instituții de cultură prestigioase din Brașov, precum Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov, Uniunea Artiștilor Plastici, Teatrul Sică Alexandrescu, Opera Brașov, Filarmonica Brasov, Centrul Cultural „Reduta”, Muzeul Casa Mureșenilor, Muzeul de Artă, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri (CATTIA) Brașov.
BIENALA ALBASTRĂ – Bienala de Arte Vizuale Brașov 2021, ESSENTIA, ediția a II-a este prima bienală internațională de arte vizuale din istoria culturală a Brașovului.
……………………………………………
Organizarea și desfășurarea activității în cadrul Centrului Cultural “Reduta” este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.