BIENALA ALBASTRĂ – BIENALA INTERNAȚIONALĂ DE ARTĂ VIZUALĂ, BRAȘOV 2023 – OXIMORON – Vernisaj în Galeria Reduta în 5 octombrie

BIENALA ALBASTRĂ – BIENALA INTERNAȚIONALĂ DE ARTĂ VIZUALĂ, BRAȘOV 2023 – OXIMORON – Vernisaj în Galeria Reduta în 5 octombrie

Vreme de o lună, începând de duminică, 1 octombrie și până în 5 noiembrie 2023, artele vizuale își stabilesc reședința la Brașov și transformă orașul într-o imensă galerie de artă.

După doi ani și două ediții anterioare, BIENALA ALBASTRĂ – BIENALA INTERNAȚIONALĂ DE ARTĂ VIZUALĂ, BRAȘOV 2023 – OXIMORON, revine în forță cu noi experiențe artistice și noi spații de expunere, cu peste o mie de opere artistice realizate de 400 de artiști din țară și din străinătate, dispuse în 24 de locuri din Brașov și din zona metropolitană.

BIENALA ALBASTRĂ, cel mai mare eveniment dedicat artelor vizuale din regiunea centru a României, un proiect cultural organizat o dată la doi ani, de către Asociația Culturală Artessentia, este finanțat de Consiliul Judeţean Braşov şi cofinanţat de Primăria Municipiului Brașov.

Din 1 octombrie până în 5 noiembrie 2023 vă invităm să vizitați expoziția de artă din cadrul Bienalei Albastre organizată la Centrul Cultural Reduta în GALERIA REDUTA. 

Program vizitare: 10.00 – 20.00

VERNISAJUL  va avea loc în data de 5 octombrie, la ora 18.30 !

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.