BOLD – ATELIERE DE TEATRU de IMPROVIZAȚIE în 22 și 23 mai

BOLD – ATELIERE DE TEATRU de IMPROVIZAȚIE în 22 și 23 mai

Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Colegiul Național ,,Johannes Honterus” din Brașov  organizează în perioada 22 și 23 mai 2024 o serie de ateliere de teatru de improvizație.

Prin intermediul acestora se dorește cultivarea stării de bine în vârtejul gândurilor și al emoțiilor, de aceea este foarte important ca elevii să se poată dezvolta într-un mediu creativ și distractiv.

Tehnicile teatrale și de improvizație sunt ideale pentru a dezvolta skill-uri aplicabile în viața personală și profesională. Printre conceptele cele mai des întâlnite se numără: valoarea evaluării și autoevaluării juste, abilitatea de a pune întrebări specifice, dezvoltarea empatiei, diferențele care  unesc la fel de mult ca asemănările, comunicarea calitativă, importanța culturii feedback-ului, care sunt tehnicile teatrale ce pot fi folosite atunci când ești într-o situație problematică, influența personală și influențele grupului, flexibilitatea cognitivă.

La aceste ateliere gratuite vor participa elevi ai Colegiului Național ,,Johannes Honterus” din Brașov, din clasele a IX-a și a X-a.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.