Călătorie Talentelor, ediția a V-a în 23 noiembrie

Călătorie Talentelor, ediția a V-a în 23 noiembrie

Asociația ,,Zâmbește Pentru Viitor”  în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează în data de 23 noiembrie, începând cu ora 14.00, Gala Finală a evenimentului național ,,Călătoria Talentelor” , ediția a V-a.

Invitat special al ediției din acest an este Niculina Stoican, una dintre cele mai apreciate interprete de folclor din România.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Pe scena Centrului Cultural Reduta vor urca 50 de copii și tineri proveniți centrele de plasament și din medii defavorizate din județul Brașov și din țară. Aceștia au vise și sunt plini de speranțe că și le vor îndeplini la un moment dat.

Fiecare participant își va arăta talentul artistic, iar la final, cei mai buni dintre ei vor fi premiați.

,,Ne vom bucura împreună de momente folclorice de excepție oferite de renumita artistă Niculina Stoican și de instrumentiști valoroși ce fac parte din echipa acesteia, veniți din Oltenia pentru a păstra atmosfera unică, creată prin cântecele îndrăgitei cântărețe de muzică populară, transmit reprezentanții Asociației ,,Zâmbește Pentru Viitor”.

„Călătoria Talentelor” a luat naștere în urma activităților desfășurate în centrele de plasament. Au început să cânte, să danseze și să viseze că vor ajunge să facă o carieră în pași lor de viață. Știm cu toții că familia este importantă pentru ei și pentru noi, care din păcate pentru mulți se oprește la granița dintre vis și realitate. Cu mic, cu mare ne-am îndreptat către adolescenți și am încercat să le arătăm că bucuria vine din lucruri mici și se ascunde, adesea, în sufletul celor de lângă noi.

“Călătoria Talentelor” este adresat copiilor, adolescenților și tinerilor instituționalizați, dar și altor beneficiari de servicii sociale din țară, având scopul de a identifica și a susține talentele ale acestora.

Obiectivele proiectului sunt:

  • Organizarea cursurilor de dezvoltarea a talentului artistic, monitorizarea lor la pregătirea cu profesorii
  • Exercitarea pasiunii fără a fi descurajați din obiective pecuniare
  • Motivarea pentru a participa si socializare cu alții concurenți din cadrul “Călătoria Talentelor”
  • Înțelegerea și o comunicare apropiată permanentă cu adolescenții
  • Protejarea copiilor înscriși în program, având o viață sănătoasă, în siguranță, iubire, curaj, înțelegere și o comunicare mai bună.

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.