Ce avem noi aici? – comedie în 19 septembrie

Ce avem noi aici? – comedie în 19 septembrie

Cortina AG prezintă la Centrul Cultural Reduta comedia ,,Ce avem noi aici?” în 19 septembrie, de la ora 20.00.

Comedie (premieră) „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, distribuție: Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin. Regie Lia Bugnar.

Se ia o mamă foarte posesivă de băiat (Carmen Tanase), se adaugă baiatul timid, ascultător, dar cu mici derapaje (Marius Manole), se presară niște anunțuri matrimoniale, se picură niște femeie superbă, singură și disperată (Maria Obretin) și ai deja o comedie care dezarmează și pe cel mai ursuz spectator.

Bonus, dupa ce râzi, și râzi, și râzi îți dai seama că povestea nu e deloc veselă, îți dai seama că povestea e cea a multor oameni singuri din jurul tău, sau chiar a ta. După care mai râzi o dată, bineînțeles, pentru că Lia Bugnar are mereu grijă să-și trimită spectatorii acasă cu un zâmbet mare pe buze.

Bilete online: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/2924/ce-avem-noi-aici-brasov-centrul-cultural-reduta-brasov-19-septembrie-2022

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.