Centrul Cultural Reduta Brașov în parteneriat cu Asociația Developing Art prezintă Turneul Too Good Not To Show It (online)

Centrul Cultural Reduta Brașov în parteneriat cu Asociația Developing Art prezintă Turneul Too Good Not To Show It (online)

Asociația Developing Art organizează în toamna anului 2020 un turneu dedicat dansului contemporan. Organizat inițial ca un turneu în țară (la Brașov, Suceava și Sfântu Gheorghe), cu scopul de difuza și promova spectacole și ateliere de dans, însoțite de artist talk-uri, turneul Too Good Not To Show It a fost regândit, în condițiile restricțiilor impuse de pandemia pe care o traversăm, exclusiv pentru mediul online.

Vor fi prezentate în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta Brașov, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava și Teatrul Andrei Mureșanu Sfântu Gheorghe trei spectacole, trei ateliere de dans contemporan și discuții cu echipele artistice.

Programul va fi următorul:

2, 3, 4 octombrie 2020

În parteneriat cu Centrul Cultural Reduta / Brașov

2 octombrie, ora 20.00 – 37 minutes of make believe / Andreea Novac

3 octombrie, ora 12.00 – Corpul senzorial / atelier de dans / Irina Marinescu & Alina Ușurelu

4 octombrie, ora 20.00 – A truth, a lie and a list of possibilities / Andreea Novac

 

15 – 20 octombrie 2020

În parteneriat cu Centrul Cultural Reduta / Brașov

Nu o lua personal / Irina Marinescu

Performance on Zoom /one on one/ orele 18.00, 19.00, 20.00

Vă invităm să accesați pagina Eventbook pentru vizualizare spectacole și înscriere la atelier: https://eventbook.ro/program/too-good-not-to-show-it

Alte linkuri:

Event general FB – https://bit.ly/2GfvOjd

Event Brasov FB – https://bit.ly/3kYmuPE

Event Nu o lua personal FB – https://bit.ly/33b7R5N

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.