CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov în 26 februarie

CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov în 26 februarie

Teatrul de Artă București prezintă CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov în 26 februarie, de la ora 19.00. În distribuție actorii  Florentina Năstase, George Constantinescu, Valentin Cristian Terente. Regia: Victor Olăhuţ.

BILETE online și la casieria Centrului Cultural Reduta. 

🎟 Eventim

🎟 Eventbook:

🎟 mySTAGE:

„Un lucru e cert: îți trebuie ceva curaj să faci o cerere în căsătorie. Ei bine, pețitorul nostru nu-l are. Ar vrea să se însoare, fata îi place, la o adică și cu socrul s-ar putea înțelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Și unde e o problemă, se știe, apar mai multe.
Nu există moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri în căsătorie, pentru a dezgropa toate certurile, bârfele, neînțelegerile între două familii. Dar, cum dragostea invinge totul, sau, mai bine zis, cum oamenii se ceartă ca să aibă de ce să se împace, așa și tinerii noștri, până la urmă iau o pauză de la scandal.” – Victor Olăhuț.

O coproducție Teatrul de Artă București – CULTURĂ’N ȘURĂ

***Premiul pentru cel mai bun spectacol și
***Premiul pentru cel mai bun actor (George Constantinescu), la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2016

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.