Cinema în aer liber la Bastionul Țesătorilor: Soții de militari în 18 septembrie

Cinema în aer liber la Bastionul Țesătorilor: Soții de militari în 18 septembrie

SOȚII DE MILITARI, recentul film al lui Peter Cattaneo, regizorul comediei ,,The Full Monty” (câștigător al unei statuete Oscar) le are pe Kristin Scott Thomas (nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din The English Patient) și pe Sharon Horgan (5 nominalizări BAFTA și una Primetime Emmy) în rolurile principale. Filmul este inspirat dintr-o poveste adevărată.

Soții de militari este o poveste care inspiră și care impresionează prin forța prieteniei, a dragostei și a sprijinului în vreme de război.

În timp ce partenerii lor de viață luptă în Afganistan, câteva femei se reunesc și formează un grup ce devine unic. Primul cor al soțiilor de militari, ce reușesc, printr-o forță comună, să se ajute una pe cealaltă și să treacă astfel prin unele dintre cele mai grele momente ale vieții lor. Dincolo de grijă, de atenție și de susținere reciprocă, acest grup a reușit să producă o mișcare globală extraordinară și un curent mediatic impresionant.

Bilete online găsiți aici: https://bit.ly/3iNBIGn

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.