Cinema în aer liber: Soții de militari – inspirat dintr-o poveste reală în 18 septembrie

Cinema în aer liber: Soții de militari – inspirat dintr-o poveste reală în 18 septembrie

Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie Brașov prezintă în cadrul Proiectului Bastionul Artiștilor,  vineri, 18 septembrie, de la ora 20.00,  filmul inspirat dintr-o incredibilă poveste adevărată: Soții de militari,  de la regizorul lui ,,Full Monty”.

Premierea în România a avut loc în cadrul la Festivalului de Film Transilvania desfășurat în perioada 31.07-09.08.2020 și a strâns 500 de spectatori în inima Clujului.

Având în vedere situația incertă a cinematografelor datorată haosului creat de virusul Covid-19, s-a decis prezentarea filmului într-un circuit în țară în spațiile open air disponibile, iar la Brașov,  în cadrul parteneriatului cu cele două instituții, Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie a fost aleasă locația: Bastionul Țesătorilor.

Biletele se găsesc online aici: și la casieria Centrului Cultural Reduta. Pentru rezervări sunați la numărul de telefon: 0744368736.

Preț bilet: elevi, studenți, pensionari: 10 lei

Preț întreg: 20 lei.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.