COMEDIA ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde” în 5 martie

COMEDIA ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde” în 5 martie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită la comedia ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde”  în 5 martie, de la ora 18.00.

Bilete  online: https://www.bilet.ro/eveniment/doamna-jekyl-si-doamna-hyde-9955-33855

O comedie neagră despre două doamne botezate intenționat Jekyll și Hyde, după numele celebrului Jack the Ripper ( Spintecătorul ), personaj a cărui identitate reală nu a fost decoperită niciodată.

Un spectacol de Cristian Ioan 
cu Dorina Roman, Mona Codreanu și Silviu Dudescu

Cristian Ioan, regizor, are o experiență de 47 de ani în coordonarea de proiecte teatrale și regie de teatru, o experiență vastă în management teatral fiind director general şi regizor la Teatrul de Nord Satu Mare în perioada 1987-2000, director general al Teatrului de Stat Oradea (simultan cu Satu Mare) în perioada 1993-1994, director general al Teatrului Național Târgu Mureș în perioada 2000-2008; a fost Iniţiator al Festivalului “Teatru Imagine”, primul festival internațional de teatru din Romania post 1989 – ajuns la a VIII-a ediţie în 1992, membru al juriului în festivaluri de teatru internaționale, iar în anul 2004 a fost decorat de Președintele României cu Ordinul ”MERITUL CULTURAL ÎN RANG DE CAVALER”.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.