Spectacol amânat ! Comedia ,,Durata medie de viață a mașinilor de spălat” în 14 noiembrie

Spectacol amânat ! Comedia ,,Durata medie de viață a mașinilor de spălat” în 14 noiembrie

 

Spectacol amânat la o dată pe care o vom comunica ulterior!

Asociația Antiteatru în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta prezintă publicului un spectacol de teatru după comedia ,,Durata medie de viață a mașinilor de spălat” scrisă de autoarea brașoveană Elise Wilk în data de 14 noiembrie, la ora 19.00.

Textul în trei personaje prezintă viața unei familii obișnuite dintr-un oraș de provincie, unde cu câțiva ani în urmă, închiderea singurei fabrici a trimis în șomaj mii de oameni.

Elise Wilk este una dintre cele mai apreciate autoare dramatice din România și din lume, a cărei valoare nu încetează să crească, iar aceasta este prima producție în județul Brașov a unui spectacol pe un text scris de ea și cu o echipă majoritar formată din artiști brașoveni: regizoare, actori, autoare, sound-designer.

Mama, tatăl (în jur de 50 de ani) și fiica lor (în jur de 30 de ani) locuiesc împreună în același apartament, constrânși de lipsurile materiale. Deși scris într-o notă comică pronunțată, textul face un portret foarte precis al neîmplinirii interioare pentru fiecare personaj.

Chiar și înainte de apariția și universalizarea rețelelor sociale, oamenii au fost mereu înclinați către a face comparații între propria persoană și ceilalți, sau între membrii familiei și cunoscuți. Mereu pare că viața celuilalt e mai bună – o sursă permanentă de frustrare, o cale sigură către nemulțumire constantă și nefericire.

Cele trei personaje caută mereu diferite scăpări din realitatea pe care o trăiesc, fie visând la iubiri imposibile, fie prin cumpărarea compulsivă de produse ce promit schimbări miraculoase, ori prin planificarea în secret a unei fugi salvatoare în străinătate.

Bilete online:

Regia: Lorena Zăbrăuțanu
Autor: Elise Wilk
Cu: Gabriel Spahiu, Lorena Zăbrăuțanu, Mihaela Alexandru
Scenografie: Maria Nicola
Sound Design: George Pandrea

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.