Comedia PRIETENI LA CUȚITE în 31 martie

Comedia PRIETENI LA CUȚITE în 31 martie

Ce faceți în ultima zi a lunii martie? Vă invităm la Comedia PRIETENI LA CUȚITE!
31 martie, ora 19.00, Centrul Cultural Reduta
,,Prieteni la cuțite” este o comedie a timpului nostru despre două cupluri bogate, disfuncționale, orbite de propriile orgolii, frici și așteptări.
Pe de o parte, celebra psihanalistă Phyllis descoperă că soțul ei Sam, avocatul vedetelor, nu numai că divorțează de ea, dar a înșelat-o cu aproape fiecare femeie pe care o cunoaște – inclusiv cu pacienții ei, cea mai bună prietenă și vecină cu un singur picior din apartamentul de mai jos.
Între timp, prietenii lor, Carol și Howard, sunt învăluiți în propria lor traumă emoțională. Carol crede că Sam o părăsește pe Phyllis pentru ea, iar Howard are un atac maniaco-depresiv provocat de plasarea tatălui său în vârstă într-o casă de seniori de mâna a doua și gândul că soția sa nu-l mai iubește cu adevărat.
Există băutură, fumat și arătat cu degetul. Infidelitățile și nesiguranțele ies la suprafată, căsătoriile și prieteniile sunt puse la pământ.
Nimeni nu este în siguranță, nici măcar mobilierul.
Distributie: George Ivascu, Ana Odagiu, Nadiana Sălăgean, Angel Popescu și Monica Odagiu
Credit Foto: Șerban Mestecăneanu
Scenografia: Doru Badiu
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.