CONCERT EXTRAORDINAR ,,STARS” în 24 martie

CONCERT EXTRAORDINAR ,,STARS” în 24 martie

Centrul Cultural Reduta va găzdui Concertul extraordinar ,,STARS” în 24 martie, la ora 19.00.

Vor participa:
RAOUL – invitat special
SANDA LADOȘI – invitat special
THEODOR ANDREI reprezintă România la Eurovision, ediția 2023 la Liverpool
AGATHA TOMA – câstigătoare a concursului Miss România 2014

Bilete online: https://spectacolebrasov.ro/stars/

RAOUL – invitat special
RAOUL (RARES BORLEA) – este cântăreț, compozitor, moderator și realizator TV. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Mereu pe val, RAOUL, romantic, energic, balcanic este o preferință a publicului de orice vârstă.

SANDA LADOȘI – invitat special

Artista Sanda Ladoși în anul 2004 a reprezentat România la Eurovision Song Contest.
Sanda Ladoși s-a născut în anul 1970 (2 ianuarie). Încă din copilărie, artista a cântat în diferite coruri și grupuri, învățând pianul și chitara la vârsta de 10 ani.

În 1988 obtine Premiul I la Secțiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai târziu participă la aceeași manifestare, cu un recital.

Primul său duet se numește ,,Asa e moda”– o compoziție a lui Cătălin Tîrcolea. Sanda îl are alaturi pe Aurelian Temișan. Albumul de debut nu se lasă așteptat prea mult timp – ,,Când vine seara” este editat de Electrecord în 1993, concretizând colaborarea cu Dan Iagnov și cu Eugen Mihăescu.

Un an mai târziu, sub sigla Roton apare cel de-al doilea titlu – ,,Intre noi mai e un pas”.  Acest nou proiect înseamnă integral compoziții Dan Iagnov și versuri de Andreea Andrei, Dan V. Dumitriu, Eugen Rotaru, M.R. Paraschivescu și Rodica Grigoriu.

Șase piese sunt interpretate în duet cu celebrul actor Ștefan Iordache. În această formulă de aur obține locul II la Festivalul Mamaia ’94, iar în ’95 locul III la Secțiunea de creație a aceluiași concurs, cu piesa ,,Eu vreau să-ți spun că te ador”.

În anul 1996, Sanda Ladoși susține numeroase spectacole în țară și este subiectul multor filmări și colaborări cu televiziunile, dar cel mai mult se dedică pregătirii albumului ,,Nu ma iubi”. Albumul este lansat oficial în data de 25 septembrie 1997, la Târgul Internațional de Muzică București, Sala Palatului.

,,Nu ma iubi” reunește compoziții semnate de Dan Iagnov, Adrian Ordean, Cornel Fugaru, Dinu Giurgiu. În două dintre piese, actorul Ștefan Iordache cântă cu plăcere alături de Sanda- un succes în recidivă!

În anul 1999 câștigă Premiul III la Festivalul Mamaia, Secțiunea compoziție cu o piesă compusă de Dan Iagnov. Tot acum, finalizează pregătirile pentru noul album ,,Mi-e dor” pentru care a lucrat timp de 2 ani împreună cu compozitorul Eugen Mihăescu.

Albumul include un remix al șlagărului ,,Mi-e dor să te văd ” și un cover al piesei  ,,Clipe ce dor”,  interpretată inițial de Mihaela Runceanu. Se remarcă deasemenea piesele latino: ,,Dansând prin vise”, ,,Dacă ești singur”,  ,,In vorbe nu mai cred”.

THEODOR ANDREI va reprezenta România la Eurovision, ediția 2023 la Liverpool.

Are 19 ani și este solist vocal, compozitor, textier și orchestrator, având până în prezent 100 de piese compuse.

A participat și a ajuns în finala primului sezon Vocea României Junior (2017) și concurent până la faza bootcamp la X Factor România (2020).
A obținut numeroase premii la festivaluri naționale și internaționale de muzică.
În anul 2022 a primit Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor pentru piesa ,,Artist” (muzică și versuri Theodor Andrei) de pe albumul ,,FRAGIL”.

În anul 2022 a câștigat marele trofeu al Festivalului ,,Mihaela Runceanu”, Marele trofeu al Festivalului ,,Alexandria Pop Fest” 2022, Premiul pentru Cel mai Bun actor într-un rol principal la Festivalul Interenațional de Comedie ,,Grigore Vasiliu Birlic” 2022 ( cu rolul Eduard din ,,Paravan. Doua Telefoane” – scris de Matei Lucaci – Grunberg și regizat de Petru Georoiu) și Marele Trofeu al Festivalului de Comedie ,,Stefan Mihăilescu – Brăila” 2023.

AGATHA TOMA – câștigătoare a concursului Miss România 2014. Agatha este absolventă a Facultății de Muzică secția pedagogie muzicală, absolventă a Școlii Populare de Arte, sectia canto și din anul 2020 ocupă functia de profesor de educație muzicală și canto și pian la Școala Gimnazială Centrum din Ploiești.

Artista Agatha Toma are un repertoriu propriu compus din piese de muzică ușoara românească primite de la compozitori români și din Chișinău, dar reușește să abordeze cu usurință și alte genuri muzicale, precum muzica latino, jazz, country, grecească, turcească, genul pop etno tradițional românească și muzică pop internațională de actualitate sau evergrin-uri.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.