Concert RIFF– Acoustic Shock în 27 noiembrie

Concert RIFF– Acoustic Shock în 27 noiembrie

Asociația CULTURAL Act organizează luni 27 noiembrie 2023, de la ora 19.30, în Centrul Cultural Reduta din Brașov, Concertul RIFF– Acoustic Shock.

 

Concertul ”RIFF – Acoustic Shock” este o provocare atât pentru spectatori cât și pentru membrii grupului, care au inovat sunetul, au reorchestrat piesele, căutând culoarea și nuanțele potrivite fiecărei melodii, au creat un pachet nou, atractiv, cu accent pe melodicitatea cântecelor, dar rămânând în caracteristicile sound-ului RIFF, păstrând stilul inconfundabil prin care grupul se distinge în peisajul muzical românesc.

Eminamente o formație de hard-rock și blues, RIFF face această schimbare majoră, cântând cu instrumentele acustice piesele cunoscute, într-o sonoritate nouă, demonstrând valabilitatea muzicii grupului indiferent de forma audio în care este îmbrăcată, muzică care își păstrează originalitatea, culoarea și vigoarea.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.