Concert ,,THE VOICE OF EMOTION” în 8 octombrie

Concert ,,THE VOICE OF EMOTION” în 8 octombrie

În data de 8 octombrie, de la ora 19.30 vă invităm la spectacolul ,,THE VOICE OF EMOTION” la Centrul Cultural Reduta.

,,THE VOICE OF EMOTION” este un proiect de varietăți muzicale pentru suflet în care fiecare dintre noi se poate regăsi.

Vă veți transpune într-un spectacol inedit unde influențele celtico/irlandeze ale compozitorului portughez BRUNUHVILLE se îmbină armonios cu vocea clasică a Sopranei ROMINA TURCAN, iar perioada romantică a stilului operistic o veți regăsi în vocea Sopranei VICTORIA GOIA.

Ambele soprane sunt din Republica Moldova.

Trupa de dans OBSESION BRAȘOV sub egida doamnei instructor coregraf ANDRA STOIAN  vă va conduce printr-o varietate de coregrafii moderne pline de senzații emoționale, iar agenția de modeling AGRESSIONE MODELS AGENCY BRAȘOV condusă de către RUBEN STIR  vă va surprinde cu modele irezistibile pe gustul tuturor ce vor defila după muzica incendiară a DJ-ului DEGIANNY  din BUCUREȘTI.

ALEXIA VAY, o tânără talentată din BRAȘOV care a participat la a 12-a ediție ROMÂNII AU TALENT, vă va încântă cu două valsuri celebre pline de grație. Alexia este eleva doamnei profesor de canto MARILENA PALICI (MY DREAMS SCHOOL TALENT BRAȘOV).

Spectacolul va fi completat cu un joc spectaculos de lumini,  multă ingeniozitate, energie pozitivă și emoții pe măsură!

,,The Voice of Emotion” este parte din tine!

Bilete online: https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-the-voice-of-emotion-76139/

Organizator: Romina Art Production

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.