Deschiderea Caravanei TIFF Unlimited în prezența regizorului Tudor Giurgiu și a echipei în 6 octombrie

Deschiderea Caravanei TIFF Unlimited în prezența regizorului Tudor Giurgiu și a echipei în 6 octombrie

Caravana TIFF Unlimited se deschide la Centrul Cultural Reduta în 6 octombrie, la ora 19.00 cu proiecția unuia dintre cele mai așteptate filme românești ale anului: LIBERTATE, în regia lui Tudor Giurgiu.

Regizorul Tudor Giurgiu și o parte dintre actorii din film vor fi prezenți la finalul proiecției pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Trailer: https://bit.ly/48F8Omk

LIBERTATE este un film inspirat din fapte reale, petrecute la Sibiu, în timpul Revoluției din 1989. În haosul și panica generate de protestele mulţimii împotriva autorităţilor, o unitate de miliţie devine ţinta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldaţi, miliţieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliţie Viorel e capturat și acuzat că e terorist.

Cu: Alex Calangiu, Cătălin Herlo, Ionuț Caras, Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Leonid Doni, Andi Vasluianu, Cuzin Toma, Mirela Oprișor, Alex Bogdan, Marius Manole. 

Bilete online: https://bit.ly/3PIR2pS și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Premiul Publicului la TIFF.22 pentru cel mai popular film românesc
Premiul CICAE Sarajevo Film Festival
Distribuit de Transilvania Film

Eveniment organizat în cadrul proiectului Caravana TIFF Unlimited.
Proiect finanțat de Consiliul Județean Brașov
Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.
Prezentat de: Banca Transilvania

Cu sprijinul: Cinema Victoria
Recomandat de: Europa FM
Partener media național: AGERPRES
Partener de monitorizare: mediaTRUST

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.