Din 5 martie încep înscrierile la ATELIERUL INTERVIUL A,B,C !

Din 5 martie încep înscrierile la ATELIERUL INTERVIUL A,B,C !

CENTRUL CULTURAL REDUTA în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,George Barițiu’’ Brașov, cu Teatrul Arlechino și cu Cercetașii României – Centrul Local Orizont Brașov vă invită să vă înscrieți în perioada 5 – 15 martie 2024 la Atelierul INTERVIUL A,B,C.

Atelierul se va desfășura în perioada 25 – 26 martie 2024 la Centrul Cultural Reduta în Sala Arcadia și este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 – 16 ani, copiilor pasionați de teatru, dornici să descopere secretele pregătirii și realizării unui interviu cu personalități din lumea spectacolului.

Vor fi organizate două grupe:

25 martie, orele 14.00 – 17.00 – copii cu vârsta cuprinsă între 9 – 11 ani

26 martie, orele 14.00 – 17.00 – copii cu vârsta cuprinsă între 12 – 16 ani

Toți participanții vor învăța cum să comunice eficient, vor dezvolta încredere în abilitățile lor de a se prezenta în fața altora, vor învăța cum să formuleze întrebări relevante și răspunsuri bine gândite, vor realiza un interviu cu o personalitate din lumea culturală brașoveană.

S-au alăturat inițiativei Centrului Cultural Reduta, actori păpușari de la Teatrul Arlechino, reprezentanți ai teatrelor din Brașov, atât actori profesioniști, cât și actori amatori.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, în 27 martie, începând cu ora 14.00, copiii sunt invitați să prezinte materialele realizate în cadrul Atelierului INTERVIUL A,B,C și să petreacă câteva ore alături de alți tineri pasionați de teatru, într-o atmosferă interactivă și distractivă.

Deschizător de drumuri le va fi Alice Roman, bibliotecar și formator la Biblioteca Județeană ,,George Barițiu’’ Brașov.

Înscrierile se vor face la adresa de email: centrulculturalredutabv@gmail.com, în perioada 5 – 15 martie 2024.

Locurile sunt limitate!

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.