Dirty Shirt – Big Band ● Bulz Brotherz în 19 ianuarie

Dirty Shirt – Big Band ● Bulz Brotherz în 19 ianuarie

Îndrăgita formație maramureșeană Dirty Shirt revine în concert la Centrul Cultural Reduta în data de 19 ianuarie, de la ora 20.00

După o vară plină de evenimente, în care Rini și gașca au concertat intens atât în țară cât și în străinătate, a venit momentul să se întoarcă în fața fanilor brașoveni. Și nu oricum…ci alături de Big Band! Formația Bulz Brotherz din Brașov se va alătura distracției!

Dirty Shirt este incontestabil cea mai de succes trupă rock românească la nivel internațional. Dirty Shirt a continuat, până de curând, partea a doua a turneului de lansare a noului album Get Your Dose Now, material oferit publicului anul trecut.

De asemenea, anul acesta a marcat aniversarea a zece ani de la apariția albumului Freak Show, astfel că programul concertistic de până acum a inclus și câteva show-uri speciale, cu un setlist ce a inclus majoritatea pieselor de pe acest album.

Bilete online: https://www.ambilet.ro/tc-events/dirty-shirt-reduta-brasov-19-01-2024/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.