Doamna Jekyll și Doamna Hyde în 13 septembrie

Doamna Jekyll și Doamna Hyde în 13 septembrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta prezintă în data de 13 septembrie, de la ora 19.00, piesa de teatru ,,Doamna Jekyll și Doamna Hyde” în cadrul Proiectului ,,TEATRU LA VOI ACASĂ”, Proiect cultural cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

O comedie neagră despre două doamne botezate intenționat Jekyll și Hyde, după numele celebrului Jack the Ripper ( Spintecătorul ), personaj a cărui identitate reală nu a fost decoperită niciodată.

Un spectacol în regia lui Cristian Ioan cu Dorina Roman, Monica Codreanu și Silviu Dudescu.

Cristian Ioan, regizor, are o experiență de 47 de ani în coordonarea de proiecte teatrale și regie de teatru, o experiență vastă în management teatral fiind director general şi regizor la Teatrul de Nord Satu Mare în perioada 1987-2000, director general al Teatrului de Stat Oradea (simultan cu Satu Mare) în perioada 1993-1994, director general al Teatrului Național Târgu Mureș în perioada 2000-2008; a fost Iniţiator al Festivalului “Teatru Imagine”, primul festival internațional de teatru din Romania post 1989 – ajuns la a VIII-a ediţie în 1992, membru al juriului în festivaluri de teatru internaționale, iar în anul 2004 a fost decorat de Președintele României cu Ordinul ”MERITUL CULTURAL ÎN RANG DE CAVALER”.

Bilete online: https://www.bilet.ro/eveniment/doamna-jekyl-si-doamna-hyde-9955-31415

Partener: Centrul Cultural  Reduta
Partener media: Radio România Brașov FM

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.