DRAGOSTEA MEA, BRÂNCUȘI cu Claudia Motea în 1 octombrie

DRAGOSTEA MEA, BRÂNCUȘI cu Claudia Motea în 1 octombrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022 la cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent „Festivalul Monodramei Independente”.

Actori din Tg. Jiu, București, Cluj Napoca și Sibiu vin la Brașov pentru a bucura publicul spectator de teatru.

În concurs au fost înscrise 5 spectacole. Festivitatea  de deschidere va avea loc în data de 29 septembrie la ora 18.00, iar Gala de decernare a premiilor în data de 2 octombrie, după momentul celor doi tineri interpreți: Karina Gheorghe și Darius Moisa.

Actrița ADRIANA TRANDAFIR va fi invitatul special al acestui festival și o va interpreta magistral pe celebra artistă Maria TANASE, personalitate marcantă a culturii românești.

Vă invităm în 1 octombrie de la ora 17.00 la DRAGOSTEA MEA, BRÂNCUȘI cu Claudia Motea. 

DRAGOSTEA MEA, BRÂNCUȘI, cu Claudia Motea

Text Claudia Motea Regia Beatrice Rancea

Inspirat de cartea Brâncuși, dragostea mea! a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.

Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care aduce în prim plan adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

Voce Constantin Brâncuși: MARIUS BODOCHI
Pian: Adriana Alexandru

REGIA & Light Design: BEATRICE RANCEA

Bilete online: https://bilet.ro/eveniment/brancusi-dragostea-mea-festivalul-monodramei-independente-editia-ii-10279-31954

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.