EGREGORA – proiecția primului episod al serialului TV în 10 decembrie

EGREGORA – proiecția primului episod al serialului TV în 10 decembrie

EGREGORA FILM PRODUCTION vă invită la proiecția primului episod al serialului TV ,,EGREGORA: COMOARA PIERDUTĂ” în data de 10 decembrie, ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Regizorul, scenaristul și producătorul Andrei Chiriac va fi prezent la acest eveniment.

,,Serialul pentru televiziune EFREGORA este o metaforă pentru călătoria sufletului. E o poveste despre dragoste frățească, despre transformare și auto-descoperire.

Ceea ce a început în anul 2007 ca un scenariu pentru un show TV destinat copiilor, s-a transformat în anul 2009 într-o veritabilă aventură ce se adresează unui public mult mai larg. EGREGORA este un concept ce reprezintă o ființă psihică emanată din conștiința colectivă – o sete colectivă pentru aventură și mister”, comunică Andrei Chiriac, regizor, scenarist și producător al serialului TV ,,EGREGORA: COMOARA PIERDUTĂ”.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

,,EGREGORA: COMOARA PIERDUTĂ”
Film de aventuri , Film fantastic
Sinopsis :
Călătoria a nouă orfani care pornesc într-o aventură spectaculoasă, cu scopul de a găsi comoara pierdută a regelui Decebal. Pe acest „drum” al provocărilor, copiii vor întâlni tot felul de personaje: mentori, inamici și șarlatani.
Unul dintre personajele care va apărea în film va fi celebrul domnitor Vlad Țepeș. La finalul călătoriei, copiii vor înțelege viața așa cum e, cu frumusețile și tristețile ei.

Acțiunea este inspirată din istoria, miturile și legendele dacilor, transmise românilor peste generații.

Regie: Andrei Chiriac
Scenariu: Andrei Chiriac

Actori principali: Daniel Nuță, Maia Morgenstern, Gelu Nițu, Ștefan Velniciuc

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.