Arhiva

Au început înscrierile la Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XV-a

Până în 14 septembrie 2023 vă puteți înscrie la Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”.

Teatrul German de Stat Timișoara prezintă Spectacolul de teatru „Oameni. De vânzare” în 1 iulie

Teatrul German de Stat Timișoara prezintă Spectacolul de teatru „Oameni. De vânzare” în 1 iulie, la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta în cadrul Proiectului „Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat”. Spectacol în limba germană cu traducere în limba română.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Spectacolul de balet „Euphoria” cu grupa de balet Arabesque în 30 iunie

Centrul Cultural Reduta vă invită la Spectacolul de balet „Euphoria”  cu trupa Arabesque în 30 iunie, la ora 19.00, eveniment prezentat în cadrul Proiectului „Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat”. INTRAREA ESTE LIBERĂ în limita locurilor disponibile.

VERNISAJUL Expoziției foto-documentare „Redutele culturale din Transilvania și Banat” în 30 iunie

În 30 iunie, la ora 17.00 vă invităm la VERNISAJUL Expoziției foto-documentare „Redutele culturale din Transilvania și Banat” la Centrul Cultural Reduta. Expoziția a fost realizată de specialiștii de la muzeul din Cluj-Napoca în cadrul proiectului finanțat de AFCN, „Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat”.

Proiectul ,,Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat” se va încheia la Brașov la începutul lunii iulie

Brașovul este cel de-al treilea oraș în care se desfășoară Proiectul ,,Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat”.  Atelierele educaționale, vernisajul expoziției foto-documentare și cele două spectacole, unul de teatru, unul de balet vor avea loc la Centrul Cultural Reduta în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023.

NOAPTEA DE SÂNZIENE LA ȘIRNEA, a 41-a ediție în perioada 23-24 iunie

Centrul Cultural Reduta prin Serviciul Cultură Tradițională, Asociația Pro Șirnea - Fiii și prietenii Branului alături de Primăria Comunei Fundata vă invită să participați la Noaptea de Sânziene, a 41-a ediție, în perioada 23 - 24 iunie 2023.

MASTERCLASS. Entertainment Debut, ediția a XIII-a în perioada 19-21 iunie

Şcoala Populară de Arte şi Meserii ,,Tiberiu Brediceanu” Braşov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 19-21 iunie la MASTERCLASS. Entertainment Debut.

ÎNSCRIERI pentru atelierele din Brașov! Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat la Brașov: 30 iunie -2 iulie

ÎNSCRIERI pentru atelierele din Brașov!

Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat se vor desfășura în perioada 30 iunie -2 iulie 2023 la Brașov.

Din 1 iunie vă puteți înscrie la cele patru ateliere educaționale ! 15 locuri/atelier

Festivalul Național Concurs de Muzică Folk ,,Victor Socaciu”, ediția I în perioada 27 și 28 iunie

Asociația Culturală ,,Tu ești iubirea mea'' și Centrul Cultural Reduta vă invită la Festivalul Național Concurs de Muzică Folk ,,Victor Socaciu'', ediția I în perioada 27 și 28 iunie.

PREMIERĂ ! Spectacolul PINOCCHIO prezentat de BALET CU VIO în 24 iunie

BALET CU VIO prezintă Spectacolul PINOCCHIO la Centrul Cultural Reduta. Premiera acestui spectacol va avea loc în 24 iunie, de la ora 12.00.
Sunt programate încă două spectacole după cum urmează:

- duminică, 25 iunie, orele 12.00 și 15.00
- luni, 26 iunie, ora 18.30

Rezervări la numărul de telefon: 0740200900. Preț bilet: 20 lei.

1 2 3 46
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.