Arhiva

ON-LINE: Proiect internațional prezentat pe canalul Youtube: BLACK IS THE COLOR în 28 martie

Centrul Cultural Reduta și Teatrul 2.21 din Lausanne prezintă proiectul internațional BLACK IS THE COLOR, în 28 martie, ora 20.00, pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

ON-LINE: Ansamblul Zestrea Săceleană în Academia Artelor Tradiționale din România în 26 martie

Centrul Cultural Reduta  prezintă  ON-LINE ,,Ansamblul Zestrea Săceleană în Academia Artelor Tradiționale din România''  în 26 martie, la ora 12.00, pe canalul YouTube. 

ON-LINE: Spectacol de Ziua Națională a Greciei în 25 martie

De Ziua Națională a Greciei, Comunitatea Elenă Brașov în colaborare cu Centrul Cultural Reduta vor organiza un spectacol de muzică și dans în 25 martie. Spectacolul va fi transmis pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

ON-LINE: Proiectul ,,I Dance for You” – ateliere de dans contemporan în 19 martie

Centrul Cultural Reduta prezintă Proiectul ,,I Dance for You'' - ateliere de dans contemporan on-line în perioada 19 - 21 martie, la ora 19.00.

Mesaj de Ziua maghiarilor de pretutindeni în 15 martie

Astăzi, 15 martie, maghiarii de pretutindeni sunt în sărbătoare. Se împlinesc 173 de ani de la Revoluția Maghiară din 1848, când, cu sprijin armat ţarist, mişcările pașoptiste au fost înăbuşite, iar regimul albsolutist a luat sfârșit.

ON-LINE: Obiceiuri de Lăsatul Secului de Paște la Feldioara în 14 martie 2021

Duminică, 14 martie 2021, la ora 13:00, pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta va fi prezentat un material video realizat la Feldioara.

ON-LINE: Pentru dumneavoastră, Doamnă ! în 8 Martie 2021

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, Centrul Cultural Reduta pregătește Spectacolul de revistă dedicat tuturor femeilor, intitulat ,, Pentru dumneavoastră, Doamnă!'', la ora 19.00, pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook.

Expoziţia ,,ŢARA BÂRSEI – Spațiu meşteşugăresc multicultural” la Reduta în 4 martie

În cadrul Expoziției ŢARA BÂRSEI - Spațiu meşteşugăresc multicultural vor expune lucrări 13 meșteri și artizani din județul Brașov. Vernisajul va avea loc în data de 4 martie, ora 13.00, în foaierul Centrului Cultural ,,Reduta".

Primul atelier de confecționat mărțișoare tradiționale cu Baba Dochia la Reduta în 1 martie 2021

Centrul Cultural Reduta organizează primul atelier de confecționat mărțișoare tradiționale cu Baba Dochia – îndrumător Dochia Roxana-Ştefania în 1 martie, la ora 13.00, în Sala de Consiliu.

ON-LINE: ,,De Dragobete, iubește românește!” în 24 februarie

ON-LINE: Centrul Cultural Reduta prezintă spectacolul ,,De Dragobete, iubește românește!'' în data de 24 februarie 2021, de la ora 18.00 pe canalul YouTube.

1 2 3 9
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.