Arhiva

Cinema în aer liber la Bastionul Țesătorilor: Soții de militari în 18 septembrie

Centrul Cultural Reduta prezintă lungmetrajul ,,Soții de militari'' în 18 septembrie, ora 20.00, la Bastionul Țesătorilor.

Îmblânzirea scorpiei – My Kate se joacă la Bastionul Țesătorilor în 25 septembrie

Spectacolul ,,Îmblânzirea scorpiei - My Kate'' va fi jucat în 25 septembrie, de la ora 19.00, la Bastionul Țesătorilor.

Seara Filmului Scurt la Brașov | powered by ShortUP în 4 septembrie

Brașovenii sunt așteptați la Seara Filmului Scurt, vineri, 4 septembrie, ora 20.00, în curtea Bisericii Negre.

Balet: cursurile de vară s-au încheiat

În perioada 20 iulie – 31 iulie 2020 au fost prezenți la cursurile de balet un număr de 20 de copii cu vârste cuprinse între 6 - 13 ani.

Balet: cursuri de vară la Centrul Cultural Reduta

Începând de astăzi până în 20 iulie 2020 se fac înscrieri la cursurile de vară, clasa de balet. Taxa de înscriere pentru 10 cursuri este de 250 lei.

CINE-CONCERT KARPOV NOT KARPAROV din 4 iulie, de la Bastionul Țesătorilor va fi reprogramat

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Cine - Concert Karpov Not Kasparov pregătit pentru data de 4 iulie 2020, de la ora 20.00, la Bastionul Tesatorilor va fi reprogramat pentru a doua jumatate a lunii iulie. Biletele achiziționate rămân valabile.

Centrul Cultural Reduta este partener în cadrul Proiectului ,,Bastionul Artiștilor’’

Centrul Cultural Reduta este partener în cadrul Proiectului ,,Bastionul artiștilor'' și va prezenta în luna iunie, la Bastionul Țesătorilor două reprezentații ale piesei de teatru: Îmblânzirea scorpiei, de la ora 20.00.

Povestea IEI – Ziua Universală a Iei în 24 iunie

Vă invităm aşadar, să urmăriţi „Povestea IEI” în 24 iunie 2020, începând cu ora 12:00, pe pagina de facebook şi pe canalele de youtube: Centrul-Cultural Reduta și Serviciul Cultură Tradiţională.

Îmblânzirea scorpiei se joacă la Bastionul Țesătorilor în 27 iunie, ora 20.00

Brașovenii sunt așteptați la Bastionul Țesătorilor, sâmbătă 27 iunie, de la ora 20.00, la cea mai apreciată producție – spectacolul de teatru „Îmblânzirea Scorpiei – My Kate”, propusă de Centrul Cultural Reduta.

Shakespeare se joacă la Bastionul Țesătorilor în 20 iunie, ora 20.00

Brașovenii sunt așteptați la Bastionul Țesătorilor, sâmbătă 20 iunie, de la ora 20.00,  la cea mai apreciată producție - spectacolul de teatru „Îmblânzirea Scorpiei - My Kate”, propusă de Centrul Cultural Reduta.

1 2 3 6
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.