Arhiva

ON-LINE- Lansarea volumului de sonete ,,Paingul Orb” cu Adrian Munteanu în 11 decembrie

Lansarea oficială a volumului de sonete ,,Paingul Orb'' cu Adrian Munteanu în calitate de autor și interpretva avea loc vineri, 11 decembrie, de la ora 19.00, pe canalul de youtube. https://www.youtube.com/watch?v=aFC3mJxTqJw&feature=youtu.be

FILM on-line: ,,Despre trup și suflet” în 9 decembrie

Filmul ,,Despre trup și suflet'' va fi transmis on-line pe platforma eventbook în 9 decembrie, de la ora 20.00.
Prețul unui bilet este de 20 lei. Biletele pot fi achiziționate on-line: https://eventbook.ro/film/bilete-despre-trup-si-suflet-reduta

ON-LINE: Concert folk ,,A IUBI ROMÂNEȘTE” în 3 decembrie

Concertul folk ,,A IUBI ROMÂNEȘTE'' va fi prezentat on-line pe platforma eventbook în 3 decembrie, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 40 lei.
Biletele se pot achiziționa on-line de aici: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-folk-a-iubi-romaneste

 

ON-LINE: ADA MILEA LIVE ÎN GREEN HOURS în 28 noiembrie

Recitalul Adei Milea va fi transmis on-line pe platforma eventbook, în 28 noiembrie, de la ora 20.00. Prețul unui bilet este de 20 lei. Biletele on-line se pot achiziționa de pe eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-ada-milea-live-in-green-hours-reduta

 

Seara Filmului Scurt la Brașov | powered by ShortsUP în 6 noiembrie

Centrul Cultural Reduta vă invită la Seara Filmului Scurt la Brașov | powered by ShortsUP, vineri, 6 noiembrie, ora 19.00.

Îmblânzirea scorpiei – My Kate în această toamnă la Reduta în 30 octombrie

Vă invităm în 30 octombrie, de la ora 19.00 la o sărbătoare shakespeariană.

Festivalul Național de Obiceiuri Tradiționale ,,CUNUNA’’ în 18 octombrie

Festivalul Național de Obiceiuri Tradiționale CUNUNA, ediția a V-a este organizat la Centrul Cultural Reduta, duminică, 18 octombrie 2020, începând cu ora 15:00.

Premiera filmului ,,Spălatul şi înălbitul rufelor la râu în Satul Veneţia de Sus” va avea loc în data de 9 octombrie, ora 11.00

Centrul Cultural Reduta continuă să vă prezinte filme în premieră despre obiceiuri şi practici tradiţionale. Vineri, 9 octombrie, de la ora 11.00, puteți viziona pe canalul de Youtube și pe Facebook, filmul: ,,Spălatul şi înălbitul rufelor la râu în Satul Veneţia de Sus''.

Eveniment amânat: Seara Filmului Scurt la Brașov din 30 septembrie

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul programat pentru ora 19.00: Seara Filmului Scurt la Brașov | powered by ShortsUP, în curtea Bisericii Negre a fost amânat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

1 2 3 8
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.