Arhiva

DIN ILINCA (Argeș) a câștigat TROFEUL FESTIVALULUI CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei”

Festivalul CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei” s-a desfășurat în zilele de 29 și 30 octombrie la Centrul-Cultural Reduta.


TROFEUL FESTIVALULUI a fost câștigat de DIN ILINCA (Argeș).

,,Hai la Focul lui SUMEDRU…MĂĂĂIII” în localitatea Șirnea în 25 octombrie

Centrul Cultural Reduta, Asociația ,,Pro Șirnea - Fiii și prietenii Branului'' și Primăria Comunei Fundata vă invită în 25 octombrie, de la ora 16.30 la ,,Hai la Focul lui SUMEDRU...MĂĂĂIII'' în localitatea Șirnea, județul Brașov.

DRACULA FILM FESTIVAL 2022 – filme tematice la Centrul Cultural Reduta în perioada 13-16 octombrie

În perioada 13-16 octombrie, Centrul Cultural Reduta din Brașov va fi gazda specialităților cinematografice. Aici vor rula filme tematice: Ziua Filmului Asiatic (Bong Joon Ho), Master of Horror (John Carpenter), Ziua Dracula și Another SuperHeroes Day. Intrarea la toate proiecțiile este gratuită!

Înscrieri la Concursul Național de Fotografie „Oameni și datini”, până în 4 noiembrie

Centrul Cultural „Reduta” prin Serviciul Cultură Tradițională, organizează în perioada  12 septembrie - 4 noiembrie 2022, cea de-a VIII-a ediție a Concursului Național de Fotografie „Oameni și datini”. 

Înscrieri la CONCURSUL DE ANIMAȚIE „WORLD OF ANIMATION”, Ediția I până în 31 octombrie

Centrul Cultural „Reduta” prin Serviciul Programe Culturale, organizează în perioada 12 septembrie - 31 octombrie 2022, prima ediție a Concursului de animație ,,WORLD OF ANIMATION”. 

Înscrieri la Festivalul Concurs ,,Flori în Țara Bârsei” până în 14 octombrie

Au început înscrierile la Festivalul Concurs ,,Flori în Țara Bârsei", ediția a XIV-a deschis tinerilor interpreți de muzică populară din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani.

Festivalul CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei” în 29 – 30 octombrie

Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov organizează în perioada 29 - 30 octombrie, cea de-a XIV-a ediție a Festivalului CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei''. Invitați în cadrul acestui festival sunt îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu și Marius Ciprian Pop, preot şi interpret de muzică folclorică. INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Povestea Leului Ra, un concert – spectacol în 28 octombrie

Povestea Leului Ra ajunge la Brașov, la Centrul Cultural Reduta în data de 28 octombrie, la ora 19.00. Realizat de muzicianul Marius Popa și regizorul Cezar Ghioca, spectacolul are un concept care surprinde prin inedit și originalitate.

FOLK DE COLECȚIE și lansarea albumului ,,Tu ești iubirea mea” In Memoriam VICTOR SOCACIU în 27 octombrie

Asociația Culturală Tatiana Stepa în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează un eveniment de suflet FOLK DE COLECȚIE și lansarea  albumului ,,Tu ești iubirea mea" In Memoriam VICTOR SOCACIU în data de 27 octombrie, de la ora 19.00. 

Conferință Memorială ,,Nicolae Purcărea în rezistența armată anticomunistă” în 25 octombrie

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta prezintă Conferința Memorială,  ediția a V-a cu tema ,,Nicolae Purcărea în rezistența armată anticomunistă'' în data de 25 octombrie, la ora 18.00. 

1 2 3 28
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.