Arhiva

Marți, 21 septembrie 2021, ora 20.00

Jocul de-a adevărul – Spectacol amânat

Spectacolul de teatru "Jocul de-a adevărul" se amână pentru data de 21 septembrie 2021. Biletele achiziționate rămân valabile!

Alpin Film Festival – proiecții de filme la Centrul Cultural Reduta în perioada 7 – 11 septembrie

Centrul Cultural Reduta va găzdui în perioada 7 - 11 septembrie o serie de proiecții dedicate culturii și educației montane.

Jocul de-a adevărul – un spectacol în regia Liei Bugnar în 31 august

Ați fost vreodată într-o ,,cameră a surprizelor”? Vă invităm în 31 august la Centrul Cultural, de la ora 20.00 pentru a-i întâlni pe actorii Marius Manole, Medeea Marinescu, Alexandru Nedelcu și Lia Bugnar.

Un an de zile fără actorul Marius Cristian Cisar

Un an de zile fără actorul Marius Cristian Cisar, manager al Centrului Cultural Reduta.

Premieră: Spectacolul ,,Dansând pe pământul lui NETER” în 1 septembrie

,,Dansând pe pământul lui NETER”, primul concept regizoral și coregrafic, semnat Elena Duicu la Centrul Cultural Reduta, în 1 septembrie, de la ora 19.00.

Atelier de pictură cu Oana Mirela Obacu la Galeria Reduta din 25 august

Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 25 august - 22 septembrie la Galeria Reduta la o experiență artistică interesantă cu artista din spatele alter-egoului Middian Crafts, OANA MIRELA OBACU.

Festival de muzică veche ,,CORONA OLD MUSIC”, 14-15 august

Centrul Cultural "Reduta", în parteneriat cu URBANIADA și TAMTAM organizează prima ediție a Festivalului de Muzică Veche, Corona Old Music în perioada 14-15 august, 2021 la Brașov.

Se va deschide GALERIA REDUTA în 23 iulie

În 23 iulie, la Centrul Cultural Reduta se va deschide GALERIA REDUTA, un spațiu în care se vor regăsi artiștii plastici contemporani și vor fi aduse în atenția publicului, ample proiecte culturale.

ON LINE: Zestrea Săceleană. Colecția etnografică Ștefan Lupu în 20 iulie

Vă invităm să vizionați materialul video realizat de către echipa Serviciului Cultură Tradițională, în data de 20 iulie, de la ora 12.00, ON LINE pe canalul Youtube al Centrului Cultural Reduta.

BALKANEXPRES – spectacol IN MEMORIAM actorul Marius Cristian Cisar în 2 iulie

Trupa de teatru REDOUTE prezintă în premieră, spectacolul de teatru BALKANEXPRES IN MEMORIAN actorul MARIUS CRISTIAN CISAR, în 2 iulie, de la ora 19.30 la Centrul Cultural Reduta.

1 2 3 12
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.