Arhiva

Joi, 4 noiembrie, orele 19:00

TEATRU – „Durata Medie de Viață a Mașinilor de Spălat”

Asociația Transilvania Arts & Events, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, prezintă publicului comedia ”Durata medie de viață a mașinilor de spălat”, scrisă de autoarea brașoveană Elise Wilk.

Sâmbătă, 6 noiembrie, orele 19:00

MALMKROG de Cristi Puiu într-o proiecție specială la Centrul Cultural Reduta

Produs de Mandragora și distribuit în România de Iadasarecasa, MALMKROG de Cristi Puiu va putea fi văzut într-o proiecție specială la Brașov programată pentru 6 noiembrie, ora 19:00 la Centrul Cultural Reduta.

Marți, 9 noiembrie, orele 19:00

Phonic Bomb – Lansare album Inside Equals Outside

Pe 9 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta, Phonic Bomb și Bienala Albastră vă invită să privim împreună din interior către exterior și înapoi, într-o călătorie audio-vizuală ce marchează lansarea albumului de debut al trupei.

Joi, 17 noiembrie, orele 19:00

ON_LINE iHamlet o incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent

Spectacolul de teatru multimedia iHamlet al Asociației Punctart din București se reîntoarce la Brașov la Centrul Cultural Reduta! Experiența teatrală dedicată în principal adolescenților va fi difuzată on-line pe platforma eventbook, miercuri, 17 noiembrie, de la orele 19:00.

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a în 23 -24 octombrie

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei” va fi organizat în perioada 23-24 octombrie 2021 la Centrul Cultural Reduta.

ANULAT ! Privește către cer – o proiecție unică la Brașov

ANULAT ! Filmul-eveniment ,,Privește către cer'' se vede într-o proiecție unică la Brașov, la Centrul Cultural Reduta în data de 9 octombrie 2021, de la ora 18.00.

Proiecția filmului „Bukovina, Țara oamenilor fagi, Țara iubirii adevărate” în 29 septembrie

Vă invităm la proiecția filmului "Bukovina, Țara oamenilor fagi, Țara iubirii adevărate'' și la Sesiunea Q&A alături de regizorul filmului, Florin Kevorkian în 29 septembrie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

ANULAT pentru 15 noiembrie ! “Spune-mi ce-ai făcut cu banii!” în 4 octombrie

Vă invităm la teatru: “Spune-mi ce-ai făcut cu banii!” adaptare după V. Sigarev cu Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Claudiu Maier în 4 octombrie, de la 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Otto Barbarul – Proiecție specială la Centrul Cultural Reduta în 30 septembrie

Invitație la film! ,,Otto Barbarul'', debutul în lungmetraj al regizoarei Ruxandra Ghițescu, va putea fi văzut în premieră la Brașov la Centrul Cultural Reduta joi, 30 septembrie, de la ora 19:00.

Jocul de-a adevărul cu Medeea Marinescu și Marius Manole în 21 septembrie

Vă invităm la spectacolul de teatru ,,Jocul de-a adevărul'' cu actorii Medeea Marinescu, Marius Manole, Lia Bugnar şi Alexandru Nedelcu în 21 septembrie, de la ora 20.00.

1 2 3 14
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.