Evenimentele lunii

ONLINE: Al doilea proiect internațional ,,Intervențiile land-art ale artistului Thomas May în diferite locații” în 25 iunie

Centrul Cultural Reduta prezintă al doilea proiect internațional din acest an:,,Intervențiile land-art ale artistului Thomas May în diferite locații'' în 25 iunie, la ora 20.00, online pe canalul YouTube.

Proiecția ,,Oameni și datini” prezentată la Noaptea Muzeelor în Cetatea Feldioarei

În Noaptea Muzeelor, ediția 2021, de la ora 21.00, la Cetatea Feldioara va fi proiectat și materialul video realizat cu ocazia Concursului Naţional de Fotografie Etnografică „Oameni și datini” derulat de către Centrul Cultural Reduta din Brașov, Serviciul Cultură Tradiţională, ȋn anul 2020.

Spectacolul de pantomimă comică ,,DIRIJORUL“ în 9 iunie

Centrul Cultural Reduta îl prezintă în 9 iunie, de la 19.00 pe actorul mim de renume internațional George Ciolpan, în spectacolul de pantomimă comică ,,DIRIJORUL“.

Vernisaj: Expoziția ,,Meșteșug și artă – mărturii ale identității transilvane” în 9 iunie

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană -Brașov organizează Expoziția ,,Meșteșug și artă – mărturii ale identității transilvane” în perioada 9 iunie – 31 iulie 2021.

Vernisaj, 9 iunie, ora 12:00

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.