Evenimentele lunii

Filmul documentar DELTA BUCUREȘTIULUI în 19 decembrie

Filmul documentar DELTA BUCUREȘTIULUI, în regia Evei Pervolovici va putea fi văzut într-o proiecție specială la Centrul Cultural Reduta din Brașov, luni, 19 decembrie, de la ora 19:00.

ON LINE: iHAMLET by Punctart – Proiectul ACT ART în 8 decembrie

În cadrul Proiectului ACT ART vă invităm să vizionați spectacolul iHAMLET by Punctart  în 8 decembrie, de la ora 20.00, ON LINE  pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta. 

ON LINE: Filmul de dans contemporan Sonder al Asociației Tangaj Collective – Proiectul ACT ART, Ediția I în 8 decembrie

Joi, 8 decembrie 2022, de la ora 12.00 vă invităm să vizionați ON LINE pe canalul de YouTube al Centrului Cultural „Reduta” , filmul de dans contemporan Sonder al Asociației Tangaj Collective.

Proiectul ACT ART, ediția I. Ateliere, concurs de artă contemporană și alternativă în perioada 8-9 decembrie

În perioada 8-9 decembrie vă invităm la prima ediție a Proiectului ACT ART organizată la Centrul Cultural Reduta.
Intrarea este liberă!

Expoziția de fotografie etnografică ,,OAMENI ȘI DATINI” – VERNISAJ la Muzeul Tradițiilor Codlene în 8 decembrie

Centrul Cultural „Reduta” în parteneriat cu Muzeul Tradițiilor Codlene organizează Expoziția de fotografie etnografică ,,OAMENI ȘI DATINI'', ediția a VIII-a în perioada 8 decembrie 2022 - 31 ianuarie 2023. Vernisajul va avea loc în data de 8 decembrie, la ora 15.00 la Muzeul Tradițiilor Codlene din Codlea.

„MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale în 8 decembrie

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan prezintă
„MĂIASTRA” - un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale : Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Constantin Brâncusi, cu participarea violonistei Rodica Boldorea în 8 decembrie, ora 18.30. 

Festivalul național de obiceiuri tradiționale ,,CUNUNA” în 6 decembrie

Centrul Cultural Reduta organizează în 6 decembrie, de la ora 18.00 în Piața Sfatului din Brașov cea de-a VI-a ediție a Festivalului național de obiceiuri tradiționale ,,CUNUNA''. Partener Primăria Municipiului Brașov.

Comedia ,,Durata medie de viață a mașinilor de spălat” în 6 decembrie

Asociația Antiteatru și Asociația Transilvania Arts & Events în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta oferă publicului un spectacol de teatru după comedia ,,Durata medie de viață a mașinilor de spălat”, scrisă de autoarea brașoveană Elise Wilk în 6 decembrie, de la ora 19.00.

Concert 3 SUD EST – „BEST OF 25” în 1 DECEMBRIE 2022

De 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI vă invităm la Centrul Cultural Reduta de la ora 20.00 pentru a sărbători alături de Formația 3 SUD EST, cei 25 de ani de hituri marca 3 SE.

Spectacolul folcloric ,,1 DECEMBRIE cu prietenii Poieniței” în 1 DECEMBRIE

Centrul Cultural Reduta organizează în data de 1 Decembrie 2022, de la ora 15.00, spectacolul folcloric ,,1 DECEMBRIE cu prietenii Poieniței'' în Piața Sfatului din Brașov.

ON LINE: Concurs ,,BRĂȚĂRI TRICOLORE – 1 DECEMBRIE 2022”

Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită la Concursul ON LINE,,Brățări Tricolore - 1 Decembrie 2022''. Termen de înscriere: până în data de 27 noiembrie 2022, ora 23.00.

Spectacol de teatru ,,O moștenire și doi nepoți” în 29 noiembrie

Rotari Entertainment organizează spectacolul de teatru ,,O moștenire și doi nepoți'' în data 29 noiembrie, ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Spectacol de teatru ,,O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2” în 28 noiembrie

Rotari Entertainment organizează spectacolul de teatru ,O FEMEIE ÎMPĂRȚITĂ LA 2” în 28 noiembrie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Elsa si prietenii vor ajunge la Centrul Cultural Reduta în 27 noiembrie

,,Elsa si prietenii'' vor ajunge la Centrul Cultural Reduta în 27 noiembrie 2022. Golden Party organizează două spectacole muzicale cu mascote și cu personaje.
Primul spectacol va începe de la ora 16.00, iar al doilea spectacol va începe de la ora 18.00.

Spectacolul de teatru documentar în limba germană: „Samuel von Brukenthal și regina nopții” în 26 noiembrie

Asociația ,,Cu timp pentru cultură'' în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta  prezintă spectacolul de teatru documentar în limba germană: „Samuel von Brukenthal și regina nopții” în 26 noiembrie, de la ora 19.00.
INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Proiecția în premieră a documentarului scurt Focus pe cartier în 26 noiembrie

Vă invităm la proiecția specială a documentarului scurt FOCUS PE CARTIER, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14.00 la Centrul Cultural Reduta din Brașov. INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Spectacol de teatru TOXIC LOVE în 24 noiembrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta prezintă spectacolul de teatru ,,TOXIC LOVE'' în data de 24 noiembrie, de la ora 19.00.

Călătorie Talentelor, ediția a V-a în 23 noiembrie

Asociația “Zâmbește Pentru Viitor” în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează în data de 23 noiembrie, începând cu ora 14.00, Gala Finală a evenimentului național ,,Călătoria Talentelor" , ediția a V-a. Invitat special al ediției din acest an este îndrăgita solistă de muzică populară Niculina Stoican. INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Piesa de teatru pentru copii în limba germană ,,Califul Barză’’ în 22 noiembrie

M𝐚𝐫𝐭̦𝐢, 𝟐𝟐 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐:𝟎𝟎 vă așteptăm 𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 „𝐑𝐞𝐝𝐮𝐭𝐚” 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯 pentru a viziona 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐥𝐢𝐦𝐛𝐚 𝐠𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐚̆ „𝐂𝐚𝐥𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐁𝐚𝐫𝐳𝐚̆”.
Organizator: Centrul Cultural German din Brașov cu sprijinul Centrului Cultural ,,Reduta''.

Concursul Național de Fotografie Etnografică ”Oameni și datini”, ediția a VIII-a – Marele Premiu – Tordai Ede – Măcelarul Janko

Au fost desemnați câtigătorii în cadrul Concursului Național de Fotografie „Oameni și datini”. Marele Premiu îi revine fotografului Tordai Ede din Tg. Mureș pentru lucrarea ,,Măcelarul Janko''.

Spectacol umanitar: ,,Hai să dăm mână cu mână pentru o viață bună” în 21 noiembrie

Asociația DE LA ROMÂNI PENTRU ROMÂNI și Grupul ARTIZANAT din Brașov în parteneriat cu CENTRUL CULTURAL REDUTA vă invită la spectacolul umanitar ,,Hai să dăm mână cu mână pentru o viață bună'', luni, 21 noiembrie, începând cu ora 17.30.

În căutarea Paradisului A.R. la Brașov – O experiență imersivă de Anca Damian în perioada 20 noiembrie – 7 decembrie

Vă invităm să vizitați expoziția ,,În căutarea Paradisului A.R. la Brașov'' - O experiență imersivă de Anca Damian în perioada 20 noiembrie – 7 decembrie 2022, interval orar 16.00 - 20.00, la Centrul Cultural Reduta, în Galeria Reduta ( Sala Arcadia). 

VERNISAJUL VA AVEA LOC DUMINICĂ, 20 NOIEMBRIE, ORA 19.00!

Proiectul ,,ZILELE REDUTELOR CULTURALE DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT” se va implementa în anul 2023

Proiectul ,,ZILELE REDUTELOR CULTURALE DIN TRANSILVANIA ȘI BANAT''  va fi implementat în anul 2023 cu ajutorul partenerilor Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj- Napoca și Teatrul German de Stat din Timișoara.

Spectacolul ZBOR cu Trupa de teatru AMPRENTE în 20 noiembrie

Trupa de teatru „Amprente” a Colegiului de Științe „Grigore Antipa” Brașov prezintă spectacolul ZBOR, o adaptare după ,,Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey, în 20 noiembrie 2022, de la ora 18.00 la Centrul Cultural Reduta. INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Festivalul național de muzică pentru copii ,,FULG DE NEA” în perioada 18 – 20 noiembrie

Festivalul național de muzică pentru copii ,,FULG DE NEA'', ediția a XIV-a se va desfășura în perioada 18 - 20 noiembrie 2022 la Centrul Cultural Reduta. INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Proiecție de film în prezența regizorului Ovidiu Georgescu și a echipei: DIRIJORUL TĂCERILOR în 25 noiembrie

Proiecție de film în prezența regizorului Ovidiu Georgescu și a echipei în 25 noiembrie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta. Vă așteptăm să vizionați: DIRIJORUL TĂCERILOR.

Spectacol de revistă ,,Te pui cu femeile?” în 13 noiembrie

Teatrul Particular Brașov și Centrul Cultural Reduta organizează în 13 noiembrie, de la ora 18.00, Spectacolul de revistă ,,Te pui cu femeile?''.

Proiecție de film: „Al cui câine sunt?” în 12 noiembrie

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 19.00 vă invităm la proiecția „Al cui câine sunt?”, un documentar satiric care vorbește despre politică într-o lume în care cetățenii sunt câinii.

Povestea Leului Ra – spectacolul-concert în 10 noiembrie

„Povestea Leului Ra”, un spectacol-concert pentru părinți și copii, se joacă la Centrul Cultural Reduta, joi, 10 noiembrie, de la ora 19.00.

Proiecție specială a filmului METRONOM în 8 noiembrie

METRONOM, debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Alexandru Belc, distins anul acesta la Cannes cu Premiul pentru regie al secțiunii Un Certain Regard îl puteți viziona marți, 8 noiembrie, de la ora 19.00 la CENTRUL CULTURAL REDUTA.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.