Evenimentele lunii

Festivalul Filmului European la Brașov în 24 – 26 mai

Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Institutul Cultural Român vă invită în perioada 24 - 26 mai 2024 la Festivalul Filmului European.

Spectacolul de teatru ALMOST, MAINE de John Cariani în 19 mai

Școala de Teatru Qfeel vă invităm la spectacolul de teatru ALMOST, MAINE de John Cariani în 19 mai 2024, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Artizanii REDUTEI – Ateliere meșteșugărești în 14 mai

Centrul Cultural Reduta prin Serviciul Cultură Tradițională organizează ateliere meșteșugărești în Sala de Consiliu, în data de 14 mai 2024, începând cu orele 16.00.

Spectacol folcloric în cadrul Evenimentului Săptămâna Luminată. Junii Brașovului în 12 mai

Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Centrul Cultural Apollonia vă invită în data de 12 mai 2024, începând cu ora 13.00 la Spectacolul folcloric organizat în Piața Sfatului în cadrul Evenimentului Săptămâna Luminată. Junii Brașovului.

Proiectul cultural „Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine”

Centrul Cultural Reduta Brașov anunță demararea proiectului cultural „Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine. Proiect cultural de protejare și valorificare a patrimoniului cultural imaterial din comunitățile rome ale zonei etnografice Săcele” cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în sesiunea I/2024, cu un buget total de 185.483 lei, din care 148.698 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.