Evenimentele lunii

,,BURICUL PAMANTULUI” – one man show cu Doru Octavian Dumitru în 18 octombrie

Comediantul Doru Octavian Dumitru vă invită la destindere și terapie de grup prin râs, în data de 18 octombrie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Regele Ferdinand I și Regina Maria – 100 DE ANI DE LA ÎNCORONARE în 17 octombrie

Centrul Cultural Reduta marchează 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria printr-o serie de acțiuni culturale în luna octombrie.
Primul eveniment va fi organizat în data de 17 octombrie, de la ora 18.00.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Spectacolul ”Doi pe o bancă” cu Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu în 10 și 11 octombrie

În 10 și 11 octombrie îi veți întâlni la Centrul Cultural Reduta pe actorii Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu în spectacolul ,,Doi pe o bancă” .

Primul concert din turneul național „Pe tine te-am ales” al trupei Compact Paul Ciuci în 9 octombrie

Trupa Compact Paul Ciuci a anunțat continuarea turneului „Pe Tine Te-am Ales”, început în primăvara acestui an.
Duminică, 9 octombrie 2022, de la ora 20.00, una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară va susține primul concert din turneul național „Pe Tine Te-am Ales” la Brașov pe scena Centrului Cultural Reduta. 

Concert ,,THE VOICE OF EMOTION” în 8 octombrie

În data de 8 octombrie, de la ora 19.30 vă invităm la spectacolul ,,THE VOICE OF EMOTION” la Centrul Cultural Reduta. ,,THE VOICE OF EMOTION” este un proiect de varietăți muzicale pentru suflet în care fiecare dintre noi se poate regăsi. Organizator: Romina Art Production.

Piesa de teatru ,,Caragiale e de vină!” se joacă la Centrul Cultural Reduta în 7 octombrie

Teatrul particular Vasilache din București prezintă la Centrul Cultural Reduta în data de 7 octombrie, de la ora 19.00, piesa de teatru ,,Caragiale e de vină!''.

Caravana cinematografică cultural educativă Life Call de la Constrângere la Libertate oprește la Centrul Cultural Reduta în 5 octombrie

Brașovul este primul oraș în care oprește Caravana cinematografică cultural educativă Life Call de la Constrângere la Libertate. În 5 octombrie, de la ora 19.00 vă invităm să vizionați filmul „Clouds of Chernobyl  – Anul pierdut 1986” la Centrul Cultural Reduta.

Premieră natională: Spectacolul FAMILIA ÎNAINTE DE TOATE în 4 octombrie

Primul proiect de teatru independent ,,Familia înainte de toate" de Eric Assous, în regia lui Marius Florea Vizante va putea fi urmărit pe scena Centrului Cultural Reduta, marți 4 octombrie, de la ora 19.00. 

4 FEMEI LA POLIŢIE cu Dorina Roman în 2 octombrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022 la cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent „Festivalul Monodramei Independente”.
Vă invităm în 2 octombrie de la ora 18.00 la Spectacolul PATRU FEMEI LA POLIȚIE cu Dorina Roman.

Femme expérimentale | un afiș performativ cu Oana Băluță în 2 octombrie

Proiectul Femme monumentale. Femme végétale derulat în Brașov de Asociația Developing Art, inițiat de Madira în parteneriat cu I Dance You, include și un afiș performativ cu artista Oana Băluță, care va putea fi văzut pe 2 octombrie, de la ora 16.00 în vitrina Centrului Cultural Reduta din Brașov.

CINE IUBEȘTE ȘI LASĂ cu Adriana Trandafir în 1 octombrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022 la cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent „Festivalul Monodramei Independente”.
Vă invităm în 1 octombrie de la ora 20.00 la Spectacolul CINE IUBEȘTE ȘI LASĂ cu Adriana Trandafir.

DRAGOSTEA MEA, BRÂNCUȘI cu Claudia Motea în 1 octombrie

Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022 la cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent „Festivalul Monodramei Independente”.
Vă invităm în 1 octombrie de la ora 17.00 la DRAGOSTEA MEA, BRÂNCUȘI cu Claudia Motea. 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.