Evenimentele lunii

ON-LINE: Dirijorul cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan în 8 decembrie

Centrul Cultural Reduta îl prezintă ON -LINE, în 8 decembrie 2021, de la ora 19.00, pe actorul mim de renume international, George Ciolpan din Republica Moldova, în spectacolul de pantomimă comică ,,DIRIJORUL’’.

Expoziția de grup cu tema PLASTIC la Galeria Reduta în 10 decembrie

Centrul Cultural Reduta va găzdui expoziția Asociației Artiștilor Vizuali din Brașov - NUMA' , cu tema PLASTIC. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 10 decembrie, începând cu ora 18.30, la Galeria Reduta.

Ziua Internațională a Voluntariatului la Centrul Cultural Reduta în 5 decembrie

Consiliul Județean al Elevilor Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, platforma VoluntarBV.ro, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov va organiza un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Voluntariatului în 5 decembrie 2021 la sediul Centrului Cultural Reduta.

Spectacol folcloric ,,Brașovul multicultural în sărbătoare” în 6 decembrie

Centrul Cultural Reduta va organiza Spectacolul folcloric ,, Brașovul multicultural în sărbătoare'' în data de 6 decembrie, de la ora 18.00.

24 noiembrie - 8 decembrie 2021

Expoziția „Fragmente de suflet” de Ludmila Ciuloci, la Galeria Reduta

Între 24 noiembrie-8 decembrie 2021 Centrul Cultural „Reduta” găzduiește expoziția de grafică și pictură „Fragmente de suflet” de Ludmila Ciuloci.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.