Evenimentele lunii

Spectacol de teatru ȘEDINȚĂ CU PĂRINȚII de Bathsheba Doran în 31 iulie

Vă invităm la Spectacolul de teatru ȘEDINȚĂ CU PĂRINȚII în data de 31 iulie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Spectacol de teatru SE CAUTĂ UN MINCINOS în 7 iulie

Centrul Cultural Reduta și Trupa de teatru REDOUTE vă invită în 7 iulie, de la ora 19.00 la ultima reprezentație a piesei de teatru SE CAUTĂ UN MINCINOS.

Întâlnire cu Cristian Tudor Popescu la Brașov în 4 iulie

Cristian Tudor Popescu își așteaptă cititorii brașoveni joi, 4 iulie, ora 17.00, la Centrul Cultural Reduta (Str. Apollonia Hirscher 8), la o discuție pornind de la volumul RÂSUL DRACULUI.

Proiectul cultural „Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine”

Centrul Cultural Reduta Brașov anunță demararea proiectului cultural „Mișto tanda, mișto manda – e frumos la tine, e frumos la mine. Proiect cultural de protejare și valorificare a patrimoniului cultural imaterial din comunitățile rome ale zonei etnografice Săcele” cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în sesiunea I/2024, cu un buget total de 185.483 lei, din care 148.698 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.