Evenimentele lunii

Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni “AMPRENTE”, 14-16 mai

În perioada 14- 16 mai 2021 vă așteptăm la Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni “AMPRENTE” ,ediția a VIII-a, on-line pe canalul Youtube.

ON-LINE: Expoziția ,,Revenirea la viață a artistului plastic Claudiu Moldoveanu” în 28 aprilie

Vernisajul on-line al Expoziției ,,Revenirea la viață a artistului plastic Claudiu Moldoveanu'' va avea loc în data de 28 aprilie, la ora 12.00, pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta. 

VERNISAJ la Castelul Bran: EXPOZIŢIA ,,LUMINĂ DIN LUMINĂ – Sărbătoarea PAŞTELUI la românii din satele județului Brașov” în 17 aprilie 

În perioada 12 aprilie - 20 mai 2021 vă invităm să vizitați la Castelul Bran: EXPOZIŢIA ,,LUMINĂ DIN LUMINĂ - Sărbătoarea PAŞTELUI la românii din satele județului Brașov''. 

ON-LINE: Portret de artist – Delona Seserman în 15 aprilie

De  Ziua Mondială a Artei, în 15 aprilie, Centrul Cultural Reduta și-a propus să prezinte on-line, de la ora 15.00, un portret de artist, cu biografia și lucrările sale cele mai reprezentative.

ON-LINE: Concertul MIDNIGHT BUZZ pe Youtube, în 15 aprilie

De Ziua Mondială a Culturii, Centrul Cultural Reduta prezintă on-line concertul MIDNIGHT BUZZ, joi, 15 aprilie, ora 19.00, pe canalul YouTube.

Obicei de Paște: Împușcatul cocoșului la Apața, jud. Brașov în 4 aprilie

Primăria Comunei Apața în parteneriat cu Centrul Cultural „Reduta” vă invită duminică, 4 aprilie 2021, începând cu ora 14:00, în comuna Apaţa din județul Brașov, la „Împuşcatul cocoşului”, un obicei străvechi al comunităţii maghiare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.