Expoziția artistului plastic EMIL CIUBOTARU intitulată ADIERI ÎN CULORI din 2 aprilie

Expoziția artistului plastic EMIL CIUBOTARU intitulată ADIERI ÎN CULORI din 2 aprilie

Vă invităm la Expoziția artistului plastic EMIL CIUBOTARU intitulată ADIERI ÎN CULORI, în perioada 2 – 21 aprilie la Centrul Cultural Reduta.

,,În picturile mele, se regăsesc teme întruchipate în peisaje, păduri, peisaje sezoniere, natură statică cu flori, instrumente muzicale, obiecte, fructe, teme urbane, peisaje venețiene, reproduceri de artă ale marilor maeștrii. Lucrările sunt realizate cu culori de ulei extra fine pe pânză întinsă pe cadru din lemn, adesea în tehnică numită „cuțit de paletă”, tehnică ,,impasto’’și în tehnică mixtă „penel și cuțit de paletă”.

De-a lungul anilor, picturile mele au fost admirate și recompensate în expozițiile organizate în multe locuri din lume. În tehnica mea, culoarea este pusă în decorul creat într-un strat mai gros, obținându-se astfel o textură grozavă și un relief care dă viață picturii și o personalitate unică! În cele din urmă, lucrarea de pictură este protejată de un „lac de vernisare Damar” sau ,,matt vernice’’ care revigorează și înviorează nuanțele culorii și oferă protecție în timp!”

Publicul brașovean și nu numai este invitat în perioada 2 – 21 aprilie 2024 să admire lucrările lui Emil Ciubotaru în foaierul Centrului Cultural „Reduta” din Brașov, în intervalul orar 10.00 – 20.00.
Vă așteptăm!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.