Expoziția „Fragmente de suflet” de Ludmila Ciuloci, la Galeria Reduta

24 noiembrie - 8 decembrie 2021

Expoziția „Fragmente de suflet” de Ludmila Ciuloci, la Galeria Reduta

În perioada 24 noiembrie-8 decembrie, 2021 Centrul Cultural „Reduta” găzduiește expoziția de grafică și pictură „Fragmente de suflet” semnată de cunoscuta artistă Ludmila Ciuloci din Republica Moldova.

Absolventă a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” de la Chișinău, artista a urmat cursuri de artă plastică activând ca profesor și predând cursuri de desen, pictură, compoziție, artă decorativă aplicată, sculptură și istoria artei. De asemenea pe lângă cursurile dedicate programului educațional, de-a lungul timpului artista a organizat expoziții și ateliere de creație pentru studenți, remarcându-se și ca artist plastic profesionist, realizând o serie de lucrări în acrilice, ulei, acuarelă sau grafică în creion.

Artista deține un palmares expozițional impresionant, lucrările ei regăsindu-se în colecții private din Republica Moldova, România, Cehia, SUA, Italia, Franța, Columbia, Elveția, Irlanda, Ucraina, Anglia, Rusia și Germania.

La Galeria Reduta din Brașov, Ludmila Ciuloci va expune 15 lucrări grafice în creion, 14 picturi pe pânză și o lucrare pe carton presat, în care redă în cele mai mici detalii portrete și scene desprinse din cotidian accentuând punctele de interes ale compozițiilor.

Vă așteptăm!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.