Expoziție de pictură ANOTIMPURI în perioada 5 – 15 noiembrie

Expoziție de pictură ANOTIMPURI în perioada 5 – 15 noiembrie

Centrul Cultural ,,Reduta” Brașov va găzdui Expoziția de pictură ANOTIMPURI a artistei Laura Cornea în perioada 5 – 15 noiembrie 2023.

Pictorița LAURA CORNEA s-a născut la data de 11 iulie 1977, în orașul Darabani din județul Botoșani.  Încă din copilărie s-a remarcat prin activități artistice. A urmat cursuri de pictură în cadrul cercului de pictură de la Clubul copiilor din Câmpulung Moldovenesc, la clasa profesorului Gheorghe Toxin.

Din anul 2020 a devenit membră a Asociației Artiștilor Plastici din București, iar în prezent este cursantă în cadrul Universității ,,Lucian Blaga” din Sibiu, Secția Restaurare și Conservare.

De-a lungul timpului a participat la o serie de expoziții atât în țară, cât și în străinătate.

Printre țările în care a expus se enumeră Bulgaria, Spania și Elveția.

Expoziția ANOTIMPURI a LAUREI CORNEA prezintă lucrări de pictură în ulei cu tematică peisagistă.

Vernisajul va avea loc în data de 5 noiembrie, la ora 15.00 în foaierul Centrului Cultural Reduta.

La evenimentul de deschidere sunt invitați:  Daniela Maria Bădilă, lector universitar doctor, artist plastic și membru UAPR Sibiu, Cătălin Anton – Președintele Comisiei pentru activități științifice, social-culturale, muncă, familie, educative, sportive, agrement, tineret, religie, învățământ, sănătate și protecție socială din cadrul Consiliului Local Brașov, Dragoș Ignat și Domnul ICS ce vor susține un moment muzical de folk.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.