REPROGRAMAT ! FATA DIN CURCUBEU de Lia Bugnar în 26 februarie

 REPROGRAMAT ! FATA DIN CURCUBEU de Lia Bugnar în 26 februarie

REPROGRAMAT pentru 5 martie, ora 17.30. Biletele rămân valabile.

Teatrul de Artă București prezintă spectacolul  FATA DIN CURCUBEU de Lia Bugnar,  sâmbătă, 26 februarie, ora 20.30 la Centrul Cultural REDUTA.

O lume într-o coajă de ou. Un zâmbet care îți răsucește cuțitul în rană. Un one-woman-show care te face să râzi și să plângi pe masură ce îți dezvăluie povestea. FATA din CURCUBEU, un spectacol cu Marcela Motoc. Regia: Lia Bugnar

BILETE online și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Eventim: https://bit.ly/3HBvLJo

Eventbook: https://bit.ly/3B9bzMr

mySTAGE: https://bit.ly/3GE7pNM

… Fata asta, deși a văzut foarte multe filme, nu este un critic de teatru obișnuit. Locul ei de muncă este locul 13 din cinematograful Curcubeu. Acolo își primește clienții, acolo își construiește visele, acolo vede multe filme. Și pe parcursul piesei, atunci când cuvintele nu mai sunt de ajuns, ea cântă; afli întâmplările cu clienții, despre primului ei iubit, povestea pisicii – singura prietenă în singurătatea care o înconjoară, visul ei de a vinde înghețată copiilor sau visul de a fi salvată de însuși Richard Gere, din viața mizeră pe care o duce. E un spectacol-viață care te mângâie tandru și te zdruncină din rădăcini, bazat pe un text foarte bun, care nu te lasă să minți și pe emoție pură, emoție comparabilă poate cu cea a unui acrobat care sare fără plasă. Plasa, în cazul acestui spectacol, e chiar publicul.

Franceza și româna au făcut un cuplu inedit în spectacolul „Fata din Curcubeu” – „La fille de l’arc en ciel” pe care Marcela Motoc l-a jucat în limba franceză, de-a lungul stagiunii 2013, la Teatrul de l’Orme, în arondismentul 19 al Parisului, cartier în care au locuit cândva Jacques Brel și Edith Piaf. Româna și franceza se îmbină în noua versiune propusă de actriță publicului român.

Spectacolul a fost invitat din nou la Paris, de data aceasta cu versiunea în limba română, apoi au urmat alte invitații și turnee: Londra, Montreal, Toronto, precum și 15 orașe din țară. A fost deasemenea selectat si premiat la festivaluri de teatru.

***Premiul pentru cea mai bună actriță, FITIC, Constanța, 2018
***Selectat la Festivalul Internațional al teatrului de Studio, Pitești, 2018
***Invitat la Festivalul Zile și Nopți de Teatru la Brăila, 2018
***Invitat la Festivalul AmFiTeatru, Botoșani, 2018

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.