Fata din curcubeu și Un bărbat și mai multe femei în 5 martie

Fata din curcubeu și Un bărbat și mai multe femei în 5 martie

În această primăvară, Teatrul de Artă București prezintă publicului brașovean două spectacole încărcate cu zâmbete: FATA DIN CURCUBEU și UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI.

–        5 martie, ora 17.30FATA DIN CURCUBEU – Un one-woman-show care te face să râzi și să plângi pe măsură ce îți dezvăluie povestea.  Un spectacol cu Marcela Motoc în regia Liei Bugnar.

O lume într-o coajă de ou. Un zâmbet care îți răsucește cuțitul în rană. Un one-woman-show care te face să râzi și să plângi, pe masură ce îți dezvăluie povestea.

Bilete online la casieria Centrului Cultural Reduta. Biletele achiziționate pentru spectacolul din data de 26 februarie, rămân valabile.

Eventim:

Eventbook:

mySTAGE:

 

–        5 martie, ora 19.00UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin – Teatrul de Artă București prezintă o comedie explozivă, cu Paula Chirilă și George Constantinescu. Bilete online la casieria Centrului Cultural Reduta.

Garunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică, acestea devenind norocul și ghinionul vieții lui.

Bilete online la casieria Centrului Cultural Reduta.

Eventim:

Eventbook:

mySTAGE: 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.