Feminitate în paşi de Dans Oriental în 17 decembrie

Feminitate în paşi de Dans Oriental în 17 decembrie

Centrul Cultural Reduta va găzdui în 17 decembrie, de la ora 15.00 o poveste de spectacol: FEMINITATE ÎN PAȘI DE DANS ORIENTAL, ediția a II-a.

O incursiune în lumea dansului oriental plin de feminitate, grație și savoare. Două ore de culoare, de povești feminine spuse în pași de dans oriental, din suflet – pentru suflet.

Două ore de dansuri de grup / duo / solo, în car vă invităm la artă, la relaxare, la încântarea ochilor și a inimii!

Spectacolul va fi susținut de cursantele Școlii de dans feminin Sundari – Atelier de Dans cu Anais, alături de Ana Maria Mărginean – coordonatoarea școlii, instructor dans/coregraf și organizator spectacol.

Această poveste de dans are în prim plan Femeia. Frumusețea sufletului feminin dincolo de forme, de vârste, de roluri sociale. Iar mesajul nostru este acela că fiecare femeie este specială, este unică și are ceva de oferit lumii!

Biletele se găsesc aici: https://spectacolebrasov.ro/feminitate-in-pasi-de-dans-oriental-2/ și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.