Festival Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei” , ediția a XV-a în 1-2 noiembrie

Festival Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei” , ediția a XV-a în 1-2 noiembrie

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei” , ediția a XV-a 2023 se desfășoară la Centrul Cultural Reduta pe parcursul a două zile, în perioada 1 – 2 noiembrie 2023.

În 1 noiembrie, de la ora 18.00 va avea loc Spectacolul concurs în cadrul căruia vor evolua pe scenă tinerii interpreți acompaniați de orchestra Plaiuri Transilvane, dirijor Iosif Ioan Liviu, urmat de recitalurile susținute de laureata festivalului 2022, Din Ilinca Alexandra, George Muraru și Mariana Anghel, interpreta de muzică populară din județul Hunedoara.

Cea de-a doua zi va începe tot la ora 18.00 și se anunță a fi o zi încărcată de emoții pentru concurenți, deoarece se va desfășura Gala Laureaților.

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei”  2023, ediția a XV-a se va încheia în 2 noiembrie 2023 cu momentele susținute de Ansamblul folcloric POIENIȚA și cu recitalurile îndrăgiților interpreți de muzică populară Ciprian Roman, Doinița și Ionuț Dolănescu.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Un proiect finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.