Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XIII-a, 4-5 Aprilie 2020.

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XIII-a, 4-5 Aprilie 2020.

Centrul Cultural „Reduta” cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Braşov organizează în perioada  4-5 aprilie 2020,  Festivalul Concurs ,,Flori în Ţara Bârsei”, deschis tinerilor interpreţi de muzică populară din întreaga ţară, cu vârste  cuprinse între 16 şi 25 de ani, având ca scop descoperirea şi lansarea de noi şi valoroase talente interpretative.

Înscrierea în concurs

În vederea participării la concursul de muzică populară, fiecare solist participant va completa o fişă de înscriere, însoţită de partituri şi o va expedia pe adresa de e-mail cjcpctbv@yahoo.com sau prin fax: +40.268.475.239, până la data de 13 martie 2020.

Se va percepe o taxă de participare de 50 RON, fiecărui participant, care se va achita la sosire, înainte de preselecţie.

REGULMENTUL  Festivalului Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XIII-a, 4-5 Aprilie 2020: 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.