Festivalul de artă tradiţională şi meşteşuguri în 21 – 23 aprilie, Piaţa Sfatului din Brașov

Festivalul de artă tradiţională şi meşteşuguri în 21 – 23 aprilie, Piaţa Sfatului din Brașov

Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov și cu Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană din Brașov vă invită în perioada 21-23 aprilie 2023 în Piața Sfatului la  ,,Festivalul de Artă Tradițională și Meșteșuguri”.

Meșteșugari și artizani brașoveni și din țară, vor aduce în atenția vizitatorilor meșteșuguri din vechime, meșteșuguri care se practică și azi:  pielărit, cusături, pictură pe lemn, pictură pe sticlă, împletituri, realizarea obiectelor de podoabă, cioplit în lemn, sculptură, modelaj în lut, olărit, împăslit, mozaic, vitralii, ceramică.

 

În cadrul festivalului în cele 18 standuri, 22 de meșteșugari și artizani își vor prezenta creațiile realizate cu migală.

 

În cele trei zile de festival desfășurate în Piața Sfatului din Brașov, meșterii vor oferi publicului informații prețioase despre tehnicile de lucru, prin demonstrații de lucru și o serie de ateliere deschise tuturor.

 

Atelierele se vor desfășura zilnic în intervalul orar 12.00-18.00.

Desfășurarea evenimentului: 21.04.2023 – 23.04.2023 între orele 10:00 – 21:00.

Organizatori: Centrul Cultural Reduta Brașov prin Serviciul Cultură Tradițională

Parteneri: Primăria Municipiului Brașov și Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană din Brașov

 

Evenimentul este pregătit în cadrul Festivalului Primăverii organizat de Primăria Municipiului Brașov  în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.