Festivalul de arte ,,TALENT AFA”, cea de-a III-a ediție în 3 mai

Festivalul de arte ,,TALENT AFA”, cea de-a III-a ediție în 3 mai

Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă”din Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează și desfășoară cea de a III-a ediţie a Festivalului de arte ,,TALENT AFA” în data de 3 mai 2023, începând cu ora 12.00 pe secțiunile:  Arte plastice (desen, pictură, sculptură, gravură), Arte vizuale (fotografie, videografie, graphic design), Poezie/Proză, Muzică instrumentală (solo/trupe), Muzică vocală (cor), Dans (dansuri populare), Dans (dansuri moderne de societate), Street Dance, Majorete, Teatru, Pantomima, Public Speaking & Debate, ESTEAM (Antreprenoriat, Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematica), Robotica/ machete/drone, IT & Software.

Scopul festivalului îl constituie valorificarea abilităților studenților și ale elevilor din mediul militar, în domeniile tehnice și cultural-artistice.

Plecând de la ideea că arta este o ,,imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil” (Victor Hugo), festivalul oferă ocazia descoperirii talentelor în diverse domenii și construirii de noi relații între oameni.

Pentru mai multe detalii, vă stă la dispoziție coordonatoarea festivalului, Mihaela Guranda (0728278489).

Le urăm succes de pe acum participanţilor în cursa pentru Trofeul festivalului ,,TALENT AFA”.

text&grafică: sd.cap. Alexandru Brătescu

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.