Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – ARLECHINO CARAVANA POVEȘTILOR- ediția a IX-a

Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – ARLECHINO CARAVANA POVEȘTILOR- ediția a IX-a

Cu imensă bucurie și entuziasm, Teatrul pentru Copii „Arlechino” Brașov anunță desfășurarea celei de-a noua ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii – „Arlechino-Caravana Poveștilor”!

Acest eveniment, deja consacrat în inima comunității brașovene, promite să aducă din nou magia teatrului în viața copiilor și a familiilor lor, oferindu-le întâlniri remarcabile cu artiști din țară și din străinătate.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a șapte zile, în patru locații emblematice: Sala Reduta, Bastionul Țesătorilor, Centrul Cultural Apollonia Hirscher și Sala Arlechino.

În aceste spații, publicul va putea asista la o serie de spectacole și activități captivante, care îmbină diverse stiluri regizorale și interpretative.

Anul acesta, festivalul non-competitiv aduce împreună 17 trupe de teatru din România, Turcia, Spania și Italia, transformând Brașovul într-o veritabilă capitală a poveștilor și imaginației.

Pe durata întregului festival, iubitorii de teatru vor avea ocazia să se bucure de titluri precum „Munchhausen, baronul poznaș” – Teatrul „Țăndărică” București, „Orice șoarece iubește cașcavalul” – Teatrul Merlin Timișoara, „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)” – Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad – Trupa Marionete, „Zebrar” – Teatrul Magic Puppet Cluj Napoca, „Elefănțelul curios” – Teatrul „Colibri” Craiova, „Cooking with your feet” – one-woman show cu Veronica Gonzalez, „Zaharașca și zăpada uitată” – Teatrul de Artă București, „Hansel și Gretel” – Teatrul Ariel Târgu Mureș, și multe altele.

Inițiat, organizat și susținut logistic de către Teatrul pentru Copii Arlechino Brașov, cu sprijinul și finanțarea Consiliului Local și a Primăriei Municipiului Brașov, festivalul se adresează în principal copiilor, dar și întregii familii. Partenerii noștri, Centrul Cultural Reduta, Muzeul de Istorie – Bastionul Țesătorilor, Hotel Safrano, Hotel Aro Palace și Centrul Cultural Apollonia, ne sunt alături în această ediție specială.

Programul spectacolelor organizate la Centrul Cultural Reduta:
27 mai, ora 10.30 – Spectacol de teatru pentru copii HÄNSEL ȘI GRETEL, Teatrul Ariel Tg. Mureș
28 mai, ora 10.30 – Spectacol de teatru pentru copii MUZICANȚII DIN BREMEN, spectacol în limba maghiară – Teatrul Puck Cluj Napoca
29 mai, ora 9.30 – Spectacol de teatru ELEFĂNȚELUL CURIOS – Teatrul Colibri, Craiova
29 mai, ora 17.30 – Spectacol de teatru MÜNCHHAUSEN, BARONUL POZNAȘ – Teatrul Țăndărică, București
30 mai, ora 10.30 – Spectacol de teatru pentru copii ZAHARAȘCA ȘI ZĂPADA UITATĂ – Teatrul de Artă, București
31 mai, ora 17.30 – ISTORIA MUZICII PENTRU COPII ȘI PĂRINȚII LOR – Teatrul Clasic Ioan Slavici, Trupa Marionete, Arad
1 Iunie, ora 17.00 – Spectacol de teatru pentru copii CAPRA CU TREI IEZI – Teatrul Arlechino Brasov
2 iunie, ora 12.00 – Spectacol de teatru pentru copii HOCUS POCUS – Teatrul Anton Pann, Rm. Vâlcea

Bilete online: https://eventbook.ro/hall/centrul-cultural-reduta-brasov

Vă așteptăm cu nerăbdare și drag să ne bucurăm împreună de o săptămână de  poveste și să aducem un strop de magie în inimile tuturor!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.