Cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, ,,R.M.N.” ajunge la Brașov în 9 iulie !

Cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, ,,R.M.N.” ajunge la Brașov în 9 iulie !

Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 19.00, spectatorii vor putea viziona cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, ,,R.M.N.”  într-o proiecție specială, la Centrul Cultural Reduta din Brașov. Proiecția va fi urmată de o discuție între echipa filmului și public. Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventbook și la casieria Centrului Cultural Reduta..

Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventbook și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Bilete ONLINE: https://eventbook.ro/film/bilete-rmn-brasov

SINOPSIS:

În preajma Crăciunului, Matthias se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan, preocupat de copilul care crește fără el (Rudi), de tatăl lui rămas singur (Otto) și de Csilla, iubita din tinerețe pe care arde să o revadă.

Își dorește să se implice mai mult în educația băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) și să-l dezbare de spaimele nedeslușite care l-au cuprins.

Când la fabrica de care se îngrijește Csilla sunt angajați muncitori străini, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă și pe adulți, iar frustrările, conflictele și pulsiunile irump la suprafață prin pojghița subțire de aparentă înțelegere și calm.

,,R.M.N.”  spune o poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl surprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm astăzi la un viitor neliniștitor.

Filmările au fost realizate în perioada noiembrie 2021- ianuarie 2022, în principal în satul Rîmetea din județul Alba, dar și în alte localități din Transilvania.

Evenimentul este realizat de Voodoo Films  în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta. Partener oficial al lansării filmului în România este UniCredit Bank.

Trailerul poate fi văzut pe: https://www.youtube.com/watch?v=Q9bjpg20EmA&t=17s

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.