Iepurele Alb – poveste pentru copii și oameni mari în 9 aprilie

Iepurele Alb – poveste pentru copii și oameni mari în 9 aprilie

IEPURELE ALB – poveste pentru copii și oameni mari. Un iepuraș de pluș, două actrițe cu mâini magice și o istorioară surprinzătoare și plină de tâlc devin rețeta perfectă pentru o dimineață de poveste, în familie. Concept, scenografie și costume: Ana Craciun Lambru, Lavinia Pop Coman.

“E fascinant să urmărești reacțiile celor mici la spectacol, să-i vezi cum intră tiptil în poveste și cum o trăiesc ei, cu toată intensitatea. (…) Printre clinchete de râs și înduioșări, copiii vor trăi o poveste despre prietenie, generozitate, iubire, visare și zbor, și câte și mai câte.” (Gabriela Hurezean, Muze și arme)

“E cel mai frumos spectacol pentru copii, pe care l-am văzut ca adult!” (Gabriela Tabacu)

“Iepurele Alb este un spectacol destinat celor mici, dar vă garantez că și cei mari vor fi cuceriți, pentru că este imposibil să nu te lași sedus(ă) de ochii aceia mici și negri, care capătă viață de la un moment la altul, fără să-ți dai seama prea bine de unde magia.“ (Nona Rapotan, BookHub.ro)

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Eventbook:  
Eventim:  
mySTAGE:
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.