Iepurele alb – poveste pentru copii și oameni mari – REVINE la Brașov în 26 februarie

Iepurele alb – poveste pentru copii și oameni mari – REVINE la Brașov în 26 februarie

Teatrul de Artă București vă invită la spectacolul IEPURELE ALB în 26 februarie, de la ora 11.00.

BILETE online și la casieria Centrului Cultural Reduta:

🎟 Eventbook:

🎟 mySTAGE:

🎟 Eventim:

Vi-l amintiți uitându-se cu disperare la ceas, distrat și veșnic în întârziere? Mereu fugind după timp? A fost un rol. Dar ce s-a întâmplat cu iepurașul actor? Mai are cineva vreo veste? Ce-ați zice să-l cunoașteți fără mască pe iepurele dispărut? De fapt, nu s-a rătăcit nicicând, ci a așteptat cuminte momentul potrivit pentru a-și spune povestea și a vă purta într-o călătorie magică, în lumea lui. O lume plină de candoare, în care timpul este atât de prețios și în care fiecare moment este trăit cu inocența începutului.

La fiecare întâlnire cu el, o să-l vedeți cum vă descoperă cu sfială, își face prieteni și învață să aibă încredere, încearcă, plin de curaj, lucruri noi, se îndrăgostește; mereu cu pași mici, fiind aici și acum și prețuind emoția lucrurilor mărunte. Iar dacă reușește să vă țină cu el, în timpul lui, e cel mai bucuros Iepure alb pierdut și regăsit.

„E chiar iepurașul care a jucat în spectacolul „Alice în țara minunilor”, acum șapte ani. Pe care, apoi, l-am pierdut, s-a rătăcit de mine. Ne-am regăsit, după atâta vreme și l-am descoperit plin de personalitate, cu viața lui. O jucărie vie. Iar de un an, eu și Lavinia lucrăm cu el la un spectacol care să mângâie sufletul.” (Ana Crăciun Lambru)

„Ne-a ghidat pas cu pas. Ne-a arătat cum se bucură de orice moment. Aproape că ne-a spus ce să facem.” (Lavinia Pop Coman)

Concept, scenografie și costume: Ana Craciun Lambru, Lavinia Pop Coman

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.