iHAMLET de Ziua Mondială a Teatrului în 27 martie

iHAMLET de Ziua Mondială a Teatrului în 27 martie

Spectacolul de teatru multimedia iHamlet al Asociației Punctart din București se reîntoarce la Brașov la Centrul Cultural Reduta de Ziua Mondială a Teatrului în mediul ONLINE pe canalul YouTube, în 27 martie, de la ora 19.00.

iHamlet – o incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent

Spectacolul iHamlet este bazat pe un text nou, inspirat din personajul Hamlet. H, un adolescent aparent obişnuit, este uimit şi dezamăgit de lumea din jur. Atunci când închide ochii, lumea lui se transformă într-o reţea fabuloasă de gânduri şi imagini pe care le modelează la infinit, până într-o zi, când tot ceea ce părea sigur se scufundă sub o avalanşă de întrebări. O avalanșă de emoții, sunete, gânduri sparte la infinit, care îi aduc pe Hamlet, Ofelia, Laertes, Rosencrantz, Gertrude, Claudius, într-un univers multimedia fabulos cu proiecții holografice pentru a construi un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generaţii, un Hamlet de azi.

Distribuție: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vlad Logigan / Vladimir Purdel, Vlad Pavel
Text: Elise Wilk
Regie: Catinca Drăgănescu
Coregrafie: Simona Deaconescu
Scenografie şi costume: Bogdan Costea
Video&Light design: Dan Basu
Muzică&Sound design: Cristian Vieriu

Pe canalul YOUTUBE al Centrului Cultural Reduta. https://bit.ly/3LTTEyr

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.