ANULAT: Îmblânzirea scorpiei la Bastionul Țesătorilor în 14 septembrie

ANULAT: Îmblânzirea scorpiei la Bastionul Țesătorilor în 14 septembrie

Centrul Cultural Reduta vă invită în 14 septembrie, de la ora 19.30 la Bastionul Țesătorilor pentru a lua parte la sărbătoarea shakespeariană: Îmblânzirea scorpiei – My Kate.
”I must be cruel only to be kind” – deviza hamletiană i se potrivește și lui Petrucchio, care dezvoltă o strategie de vindecarea a sufletului ei rănit de prea multe decepții. Iar Kate, cu toate că este atrasă de Petrucchio, și-a închis porțile sufletului, nu mai crede că i se poate întâmpla acea iubire absolută, puternică și regeneratoare, după care tânjim. „N-ai făcut nici drumul jumătate ca că-mi pătrunzi în suflet”, îi spune ea. Însă, ca un foarte bun psihanalist, Petrucchio intuiește rănile și frustrările care au făcut-o pe Katarina să-și pună platoșele durității și să-și cultive agresivitatea împotriva tuturor bărbaților. Etapele „îmblânzirii”, din această perspectivă, vor genera o suită de situații surprinzătoare ce vor culmina cu marea cădere a măștilor și platoșelor Katarinei și cu izbucnirea iubirii în forma ei pământeană și nepământeană, de izvor al vieții, într-o lume tot mai afectată de lipsa de comunicare, narcisism și tocire a sensibilității. O sărbătoare shakespeariană, pentru toți, cu mijloacele de expresie ale prezentului.
Echipa spectacolului:
Scenariul: Radu Aldulescu
Petrucchio: Mihai Nițu
Katarina: Patricia Ionescu
Regia artistică și ilustrația muzicală: Alina Hiristea
Cadru vizual: Șerban Savu, artist vizual (onorific)
Video edit și mapping: Iulia Pană
Regia și selecția muzicală: Alina Hiristea
Preț bilet: 25 lei
Biletele se pot achiziționa online de pe eventbook și de la casieria Centrului Cultural Reduta.
Link: https://eventbook.ro/theater/bilete-imblanzirea-scorpiei-reduta-brasov
Locurile sunt limitate.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.