IMPORTANT ! 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție

IMPORTANT ! 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție

ANUNȚ IMPORTANT!
Începând cu data de 30 septembrie 2021, organizarea și desfășurarea activității în cadrul Centrului Cultural “Reduta”, este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate fiind mai mare de 3/1.000 de locuitori.
Participarea este permisă doar pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 48 de ore;
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.