ÎN CĂUTAREA IEPURAȘULUI cu Magicianul Robert Tudor în 17 septembrie

ÎN CĂUTAREA IEPURAȘULUI cu Magicianul Robert Tudor în 17 septembrie

Magicianul Robert Tudor revine în 17 septembrie 2023 la Centrul Cultural Reduta cu un spectacol în care într-un moment de neatenție, la o lecție de magie, magicianul Robert Tudor rostește o formulă greșită și face un iepuraș să dispară.

 

Atunci când un magician se desprinde de mentorul sau și pornește, de unul singur, în aventura sa, primește în dar un iepuraș care să-i fie alături în călătoria sa. Alături de partenerul sau, Magicianul Robert Tudor, preferatul tuturor copiilor, uimește pe oricine îi iese în cale.

Plecăm în căutarea iepurașului cu o valiză plină de trucuri și iluzii  pregătite pentru toți cei care îndrăznesc să creadă în magie. Ne vom juca, vom râde și vom învăța despre cei care au schimbat această lume prin viziunea lor. Vrem să ne bucurăm alături de cei mici și să le oferim un spectacol memorabil, încuranjându-i să creadă că nimic nu e imposibil.  

Deși pentru unii sunt doar trucuri, pentru noi sunt calea către universul imaginației noastre. 

Crezi în tine, crezi în magie!

Bilete online AICI.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.